Cistella: 0,00€
X Isuu Mastodon
  • info@bio-farma.es
  • Transport gratuït a partir de 36,30€ Espanya
Cistella: 0,00€

Aprendre a cuinar sense gluten

Tens convidats celíacs? No saps com cuinar sense gluten? Necessites aprendre a cuinar sense gluten? Nosaltres us ensenyarem a cuinar sense gluten. No és més difícil que la cuina tradicional. Simplement segueix aquestes pautes

Aprendre a cuinar sense gluten Aprendre a cuinar sense gluten

T'ho llegim per tu


Al principi pot ser angoixant, però us assegurem que després de diversos dies de cuina, tot s'adapta a les vostres necessitats i sense necessitat de pensar, actuareu amb la naturalitat de cuinar les vostres receptes com si res.

NETEJA

Totes les superfícies deuen estar netes per assegurar que els aliments no es contaminin, però això.... passa fins i tot a les millors cuines dels grans restaurants.... de moment fem alguna cosa diferent? doncs no.

  • Neteja a fons el taulell

 

INGREDIENTS

Quan preparis una recepta, hauràs de prestar atenció als ingredients per descartar o canviar per similars els que continguin gluten, per la qual cosa Llegeix els ingredients. Molts ja inclouen per defecte el segell SENSE GLUTEN.

FARINA SENSE GLUTEN

Les receptes que inclouen farina i les hagis de canviar per alguna farina sense gluten (de cigró, farines de blat de moro, ....), es comporten diferents de les farines convencionals, per la qual cosa t'hauràs de fixar bé en les quantitats recomanades de cada recepta. Veuràs que també costa a aquestes farines compactar més. Això és degut a la manca d'una peça fonamental que és el propi GLUTEN i que manca en aquests ingredients, però t'acostumaràs a aquestes noves textures.

Podeu trobar diferents tipus de farines per a cada tipus de recepta. Assegureu-vos d'haver escollit el tipus de farina correcta.

Simplement tingues en compte que les quantitats de les FARINES SENSE GLUTEN són diferents a les quantitats a la mateixa recepta amb FARINES AMB GLUTEN.

 

FRIGUTS

Solem reutilitzar l'oli de fregir. Simplement assegureu-vos que en el mateix oli no s'hagi fregit algun producte que pugui contaminar-lo amb gluten. Hi ha moltíssims restaurants que en preguntar-vos us asseguren, per exemple, que en l'oli de les patats fregides només fregeixen patates i les fan ells mateixos, per la qual cosa podeu estar tranquils.

L'oli, els greixos vegetals i el llard no contenen gluten i es poden fer servir sense por.

Aquestes altres recomanacions serveixen tant per cuinar amb gluten o sense gluten:

  • Fregeix tots els aliments el menys possible , només haurien de quedar daurats.
  • Després de fregir, deixa que el paper de cuina absorbeixi tot l'oli possible .

 

Els aliments que pots fregir sense problemes són:

  • Carn (empana- la amb pa ratllat sense gluten ).
  • Peix i marisc .
  • Verdures i patates preparades com prefereixis, sempre que siguin sense gluten.
  • Galetes i postres sense gluten .

 

Per a les patates fregides congelades, revisa a la bossa el segell sense gluten o als ingredients.

Molt Ull amb les carns empanades. El pa que se sol utilitzar és el normal, de manera que porten gluten.

 

REBOSTERIA SENSE GLUTEN

El gluten també és el responsable que els pastissos quedin consistents i esponjosos, però si segueixes aquests consells, aconseguiràs un resultat molt semblant.

  • Hi ha diferents tipus de farina i n'hi ha d'específiques per a rebosteria. Utilitza només el tipus de farina i les quantitats que consten a la recepta sense gluten.
  • En treballar amb masses sense gluten es necessita més líquid amb masses convencionals. Segueix les quantitats precises de les receptes.
  • Tingues en compte que els ingredients han d'estar a temperatura ambient (excepte la massa fallta) i has de tamisar tots els ingredients (farina, llevat en pols, etc.).
  • La massa sense gluten s'enganxarà més als teus dits i als utensilis de cuina. Et recomanem que cobrisques els motlles amb paper de forn i et llencis farina a les mans abans de treballar amb la massa . En el cas de la massa fallta, és molt pràctic enrotllar-la entre dues capes de paper de forn.
  • Els forns de convecció són molt útils a l'hora de fer galetes (fins i tot a diversos nivells), però no són els millors per cuinar pa sense gluten. De fet, la massa de llevat s'asseca més ràpidament als forns de convecció. Preescalfeu el forn perquè arribi a la temperatura desitjada. Intenta no obrir el forn durant els primers 15-20 minuts de cocció.

 

PANIFICADORA

Si no en tens és una de les millors inversions que pots fer.

És molt fàcil de preparar. Poses tots els ingredients i et trobes el pa directament a punt de menjar, amb aquesta olor, amb aquesta aroma... MMMMMMMMMMMM.

  • Afegeix sempre primer els ingredients líquids al recipient.
  • Mesura els ingredients amb precisió usant una bàscula de cuina electrònica.
  • Afegeix el llevat a la barreja al final i mai la barregis amb sa l.
  • Un cop el pa estigui llest, treu-lo immediatament del motlle i deixa que es refredi en una reixeta .
  • Fes servir ingredients a temperatura ambient si cuinaràs el pa directament. Si utilitzaràs un temporitzador perquè el pa es cogui durant la nit, els ingredients haurien d'estar freds per evitar que el llevat fermenti massa aviat.

 

Compte!!!! Hi ha panificadores que la peça que fa la barreja queda dins del pa quan el treus. Que no se't perdi... ho diem per experiència 🤦‍♂️🤷‍♂️.

Pots guardar el pa que et sobri en una bossa. Et pot durar igual de bo durant 2 o 3 dies.

El pa, les pizzes i els pastissos sense gluten es conserven durant dies si els guardes a la nevera. Congela-ho tot en bossetes de plàstic un cop s'hagi refredat . És millor congelar el pla tallat, així després pots agafar les llesques que necessitis. Si has de descongelar pans sencers, el millor és deixar-los a temperatura ambient o posar-ho al forn a 200 ° C durant un parell de minuts . D'aquesta manera sempre tindreu pa sense gluten fresc a casa.

Les galetes de massa fallta aguantaran més temps en una caixa de metall. Per pastissos i pastissos, el millor és utilitzar tàpers especials.

Bon profit!!!!!



Vídeo:



Part d'aquestes recomanacions han estat aportades per propi coneixement i també gràcies al fabricant Dr. Schar, que ho hem portat amb nosaltres gairebé tota la vida: https://www.schaer.com/es-es/a/como-cuinar- sense gluten


Productes relacionats


DR. SCHAR Baguette 350 g

Preu: Des de 4,25€ En oferta

DR. SCHAR Mix Rebosteria 1 Kg

Preu: Des de 4,71€ En oferta

DR. SCHAR Pa Grati 300 g

Preu: Des de 3,99€

DR. SCHAR Pa de motlle clàssic 300g

Preu: Des de 3,58€ En oferta

DR. SCHAR Croissant 220 g

Preu: Des de 5,21€ En oferta

DR. SCHAR Pasta Lasagne 250 g

Preu: Des de 4,97€

DR. SCHAR Crostini 150 g

Preu: Des de 4,98€ En oferta

DR. SCHAR Pa Rústic 250 g

Preu: Des de 2,55€

Opinions de Aprendre a cuinar sense gluten


Fabricants / Laboratoris Relacionats



Articles del Blog relacionats


Celiaquia i pares primerencs

⏳ Temps de lectura: 11 minuts
 
En fer clic a 'accepteu totes les cookies', accepteu que les cookies s’emmagatzemen al dispositiu per millorar la navegació del lloc, analitzar el seu ús i col·laborar amb els nostres estudis de màrqueting.
Configuració de Cookies
Acceptar totes les cookies

Centre de preferència de la privadesa

Quan visiteu qualsevol lloc web, el mateix podria obtenir o guardar informació al vostre navegador, generalment mitjançant l'ús de cookies. Aquesta informació pot ser sobre vostè, les preferències o el dispositiu, i s'usa principalment perquè el lloc funcioni segons el que s'esperava. En general, la informació no l'identifica directament, però us pot proporcionar una experiència web més personalitzada. Ja que respectem el vostre dret a la privadesa, podeu escollir no permetre'ns utilitzar certes cookies. Feu clic a les capçaleres de cada categoria per saber-ne més i canviar les nostres configuracions predeterminades. No obstant això, el bloqueig d'alguns tipus de galetes pot afectar la vostra experiència en el lloc i els serveis que podem oferir.

[Política de cookies] [Més informació]

Permetre-les totes


Gestionar les preferències de consentiment

Galetes estrictament necessàries Actives sempre

Aquestes cookies són necessàries perquè el lloc web funcioni i no es poden desactivar als nostres sistemes. Usualment estan configurades per respondre a accions fetes per vostè per rebre serveis, com ara ajustar les seves preferències de privadesa, iniciar sessió al lloc, o omplir formularis. Podeu configurar el vostre navegador per bloquejar o alertar la presència d'aquestes galetes, però algunes parts del lloc web no funcionaran. Aquestes galetes no guarden cap informació personal identificable.

Cookies de Rendiment

Aquestes cookies ens permeten comptar les visites i fonts de circulació per poder mesurar i millorar l'exercici del nostre lloc. Ens ajuden a saber quines pàgines són les més o menys populars, i veure quantes persones visiten el lloc. Tota la informació que recullen aquestes galetes és agregada i, per tant, anònima. Si no permet aquestes galetes no sabrem quan va visitar el nostre lloc, i per tant no podrem saber quan el va visitar.

Galetes de Funcionalitat

Aquestes galetes permeten que el lloc ofereixi una millor funcionalitat i personalització. Poden ser establertes per nosaltres o per terceres parts els serveis de les quals hem afegit a les nostres pàgines. Si no permet aquestes cookies, alguns dels nostres serveis no funcionaran correctament. També permet l'emmagatzematge relacionat amb la seguretat, com ara la funcionalitat d'autenticació, la prevenció del frau i una altra protecció de l'usuari.

Cookies dirigides

Aquestes cookies poden estar a tot el lloc web, col·locades pels nostres socis publicitaris. Aquests negocis poden utilitzar-les per crear un perfil dels vostres interessos i mostrar-vos anuncis rellevants en altres llocs. No emmagatzemen informació personal directament, sinó que es basen en la identificació única del vostre navegador i dispositiu d'accés a Internet. Si no permet aquestes galetes, tindrà menys publicitat dirigida.

Galetes de xarxes socials

Aquestes galetes estan configurades per una sèrie de serveis de xarxes socials que hem afegit al lloc per permetre compartir el nostre contingut amb els seus amics i xarxes. Són capaços de fer seguiment al vostre navegador a través d'altres llocs i crear un perfil dels seus interessos. Això podrà modificar el contingut i els missatges que trobeu en altres pàgines web que visiteu. Si no permet aquestes galetes no podrà veure o utilitzar aquestes eines per compartir.


Confirmar les meves preferències

wait