Cistella: 0,00€
  • info@bio-farma.es
  • Transport gratuït a partir de 36,30€
Cistella: 0,00€
Protector Solar

Protecció Solar
Estiu segur per a nens

Acorelle. Protegeix la pell dels teus fills

Compra ara

Parafarmàcia Online. Nutrició - Herbolari. Productes BIO - ECOA la nostra parafarmàcia online podrà trobar marques de referència com Weleda Cosmetics, Colnatur, Solgar, Dr. Schär, Amlsport, Drasanvi, Bach Rescue, Bioforce, Pranarom, Naturbite, Terpenic o Naturlider, entre d'altres. El nostre catàleg inclou alimentació integral, vegana, vegetariana, sense gluten, … de les marques El Granero, Le Pain Des Fleurs, … La qualitat dels fabricants queda reflectida a la dels productes naturals, BIO i ECO. Estem a prop teu i la nostra parafarmàcia li farà arribar els productes naturals de la manera més fàcil.

Productes Naturals, Eco & Bio més venuts


Productes recomanats


La nostra botiga Online de parafarmàcia. Productes Naturals, ecològics & Bio


La nostra raó com a empresa de parafarmacia és millorar la salut i qualitat de vida de tota la societat a través de productes naturals, productes ecològics i productes biològics. Per això, tot el nostre equip està qualificat i implicat en aquesta missió comuna.

Els productes ecològics són aquells que provenen d?un sistema de producció que és respectuós amb el medi ambient. els productes biològics signifiquen vida, per tant, són aquells productes que no han patit alteracions genètiques. Un producte natural és el derivat duna planta, un animal o un mineral, per tant, és aquell que no ha estat sotmès a cap canvi sintètic.

La cosmètica eco (cosmètica ecològica) és la que utilitza un gran nombre d'ingredients que procedeixen de l'agricultura ecològica.

Els productes eco i bio tenen un control i una certificació que ens donen la garantia que es compleix amb allò establert a la normativa europea de producció ecològica.

Tant si us apassionen els olis essencials com si no, la veritat és que l'aromateràpia és cada vegada més present a casa nostra gràcies al benestar i la salut ens aporten.

Els olis essencials són concentrats de matèria primera vegetal, intensament aromàtics, no grassos, volàtils i lleugers, obtinguts directament de plantes, arrels, flors, fulles,… Els olis essencials s'obtenen a través de destil·lació al vapor.

Els olis vegetals s'extreuen d'aliments rics en greixos. Són totalment naturals i saludables i no tenen contraindicacions. tenen gran importància a la cosmètica natural.

El que tenen en comú els olis essencials i els olis vegetals és que tots dos són substàncies que procedeixen de plantes que aporten grans beneficis a la nostra pell.

L'aromateràpia utilitza compostos vegetals i els olis essencials per millorar la salut i l'estat d'ànim mitjançant la inhalació o l'aplicació dels olis sobre la pell.

Les aromes actuen contra l'estrès, ajuden a relaxar-se o estimulen i ens aporten nova energia.

Altres productes que també pot comprar a la nostra parafarmacia són iode, oli de gira-sol, oli d'oliva, sal iodada, oli de coco per cuinar, …

Laboratoris més venuts


 

Aquest web utilitza cookies per obtenir dades estadístiques de la navegació dels usuaris. Si continues navegant considerem que n'acceptes l'ús. Més informació About Cookies X Tancar