Cistella: 0,00€
Isuu Mastodon
  • info@bio-farma.es
  • Transport gratuït a partir de 36,30€ Espanya
Cistella: 0,00€

La Roche Posay. Anthelios. Age Correct.

ANTHELIS és pioner al mercat de la cura solar. La seva protecció molt alta i de gran espectre és el resultat de més de 25 anys de recerca clínica avançada en la cura solar i les pells sensibles.

La Roche Posay. Anthelios. Age Correct. La Roche Posay. Anthelios. Age Correct.

Encara que sigui hivern o estigui ennuvolat, la nostra pell està exposada diàriament a la radiació ultraviolada del sol i els raigs UV són molt nocius per a la pell. Són els culpables principals de l'aparició de signes de l'envelliment: arrugues, taques fosques i pell flàccida. I, encara més preocupant, són els responsables de la majoria de casos de càncer de pell.

La calor i la llum del sol són la font de tota vida. No obstant això, els raigs ultraviolats (UV) del sol poden ser nocius. La radiació UVB és la causant de les cremades solars, mentre que els raigs UVA provoquen l'envelliment de la pell, i el que encara és més greu, tots dos poden contribuir al desenvolupament de càncers de pell. Els metges coincideixen que tots necessitem protecció solar. Adopta quatre hàbits per protegir-te dels raigs del sol i minimitzar els riscos:

 

? Opteu per l'ombra quan la radiació del sol és més potent, entre les 11 del matí i les 3 de la tarda;
? Cobreix-te amb la roba adequada i fes servir ulleres de sol amb filtre UV i barret.
? Informa't sobre els protectors solars UVA i UVB per triar els productes de protecció solar adequats.
? Aprèn com protegir els teus fills del sol.

EVITA L'EXPOSICIÓ AL SOL, DURANT LES HORES DE MÀXIMA INTENSITAT
COM SABER QUAN LA RADIACIÓ UV ÉS MÉS PERILLOSA

Tot i els beneficis de prendre el sol, evita l'exposició als pics de calor. El sol resulta més nociu entre les 11 del matí i les 3 de la tarda, optar per zones d'ombra durant el migdia. Al parc, asseu-te sota un arbre. A la platja, col·loca't sota un para-sol. A la terrassa d´una cafeteria, gaudeix sota un tendal.

Però, atenció, la radiació ultraviolada no només prové del cel. El reflex dels raigs de sol intensifica encara més els efectes. Tots sabem que l'aigua reflecteix la llum solar, però també ho fa la sorra, la pintura blanca, el formigó i, en definitiva, qualsevol superfície clara o brillant. La neu és un reflector extrem, ja que gairebé duplica l'exposició als raigs UV. Així mateix, és útil saber que els nivells d'UV augmenten a grans altituds, com a les muntanyes oa les zones més properes a l'equador.

Pel que tingues en compte que, fins i tot a l'ombra o al cim d'una muntanya, en un dia ennuvolat o en ple hivern, pot ser que els raigs UV incideixin sobre tu de manera excessiva. Si no pots evitar el sol quan la seva intensitat és més gran, tu i la teva família haureu de prendre precaucions addicionals seguint els consells següents.

COBReix-TE. EL COS
PROTEGEIX-TE DEL SOL AMB ROBA, BARRET I ULLERES DE SOL AMB FILTRE UV

Quan surts al carrer, la roba és la teva primera línia de defensa contra la perjudicial radiació ultraviolada. Però no tota la roba s'ha fet de la mateixa manera. Aquestes són algunes de les característiques que has de tenir en compte:

El teixit: Les teles teixides fermament constitueixen un escut més efectiu davant dels raigs solars. Com menys ferm sigui el teixit, més raigs UV poden penetrar. Les sedes i mussolines de gasa no sóc gaire adequades i un bonic vestit de punta et tatuarà el seu disseny amb una cremada solar! Recorda que com més et cobrisques, més protegit estaràs. Així que opta per les mànigues llargues i els pantalons i faldilles més llargs.

Alguns fabricants han dissenyat roba antillamps UV amb Factor de Protecció Ultraviolada (UPF) incorporat. Una peça amb un UPF de 50 és un bloquejador solar molt segur, ja que permet només que 1 de 50 raigs UV arribin al cos.

El color : Els colors foscos i intensos com el negre, el blau marí, el vermell o el verd maragda proporcionen una major protecció UV que els tons pastís i blanc.

Els barrets : Per protegir adequadament el rostre i el coll de l'exposició al sol, el barret necessita tenir una ala ampla per tot el diàmetre (almenys 7,5 cm) i copa! Així que, acomiada't de les gorres i les viseres.

Les ulleres de sol És bo saber que els estàndards de les ulleres de sol estan controlats a tota la UE. Per a una protecció òptima contra la llum solar més intensa, tria unes ulleres de sol que tinguin el marcatge CE de categories III o IV*. Assegura't que les ulleres s'ajustin bé al contorn del teu cap (les ulleres de sol que llisquen pel nas exposen als ulls a la radiació UV, mentre que si estan massa ajustades et donaran mal de cap).

*NB: Les ulleres de sol amb marcatge CE de categoria IV són les més fosques i no són segures per conduir.

COM FUNCIONEN, ELS PROTECTORS SOLARS
SAPS COM ESCOLLIR I UTILITZAR EL PROTECTOR SOLAR PER A UNA PROTECCIÓ ÒPTIMA?

Amb tants productes, ingredients, FPS i formulacions diferents, triar i aplicar correctament el protector solar pot semblar una tasca àrdua. Aquestes són algunes de les coses que has de saber:

PROTECTOR SOLAR VS. BLOQUEJADOR SOLAR, QUINA ÉS LA DIFERÈNCIA?

Tècnicament, els ingredients dels protectors solars absorbeixen la radiació UV abans que arribi a la pell, mentre que els ingredients dels bloquejadors solars creen una barrera per bloquejar i desviar els raigs del sol. Molts protectors solars de gran espectre contenen tots dos tipus d'ingredients. Per simplificar, fem referència a totes les nostres locions i cremes de protecció solar com a ?protectors solars?.

PROTECTORS SOLARS PER A RAIGS RAÏM I UVB

La raó per la qual necessitem diferents tipus d'ingredients de protecció solar és perquè hi ha diferents tipus de radiació ultraviolada. Els raigs UVB proporcionen un bronzejat visible i també provoquen cremades solars. D'altra banda, els raigs UVA són una amenaça invisible. No notareu els seus efectes immediatament, però, a llarg termini, els raigs UVA són causants de l'envelliment de la pell. Tots dos, tant els raigs UVA com UVB, són els principals sospitosos de causar molts dels càncers de pell. Protegeix la teva pell i la dels teus optant per protectors solars d'?ampli espectre? que proporcionin protecció tant contra els raigs UVA com contra els raigs UVB durant tota l'exposició a raigs UVA.

QUÈ ÉS L'FPS?

El factor de protecció solar (FPS) classifica l'eficàcia d'un protector solar a l'hora de bloquejar els raigs UVB. Per a una protecció òptima contra els raigs UVB, els dermatòlegs recomanen utilitzar un protector solar amb un FPS 30+ o un FPS 50+. Els protectors solars d'ampli espectre aprovats per la UE també proporcionen protecció contra els raigs UVA i inclouran al seu envàs el terme "UVA" a l'interior d'un cercle. Assegureu-vos que el protector solar et protegeixi fins i tot dels raigs UVA més llargs.

APLICA SUFICIENT PROTECTOR SOLAR

La majoria de la gent no aplica prou protector solar. Quina és la quantitat adequada? Probablement, més gran del que penses. Una dona de mida mitjana necessita aplicar 36 g de crema per cobrir tot el cos. És aproximadament dues cullerades o una generosa quantitat de la mida d'una pilota de golf.

NO ESCATIMES EN PROTECTOR SOLAR

Aplica el protector solar 20 o 30 minuts abans de sortir al carrer. No t'oblidis de les orelles, el clatell, els peus i els turmells, i el dors de les mans. Has acabat? No! És essencial tornar a aplicar-se la protecció solar cada dues hores, i amb més freqüència encara si estàs nedant o suant molt (fins i tot malgrat haver utilitzat una fórmula resistent a l'aigua).

TRIA DIFERENTS PRODUCTES DE PROTECCIÓ SOLAR PER A CADA TIPUS DE SITUACIÓ

Com diria un bon professional, ?per fer una bona feina, es necessiten les eines adequades?. Si et fas amb un pot gegant de protector solar multiusos al començament de l'estiu, podries estar fent-te un flac favor. Portaràs aquest enorme pot a la bossa quan necessitis tornar a aplicar-te el protector? És un protector solar hidratant per a la pell sensible del teu rostre? Us proporcionarà una bona protecció en cas d'haver estat nedant o practicant esport? Probablement, la resposta a totes aquestes preguntes sigui ?no?.
Si no comptes amb el producte adequat per a cada situació, és molt menys probable que facis servir el teu protector solar amb la regularitat que es recomana. Per això, resulta lògic triar diferents fórmules de protecció solar que s'ajustin als gustos i necessitats de tota la família.
Els laboratoris de La Roche-Posay han desenvolupat ANTHELIOS, una gamma de protectors solars de protecció alta i molt alta. Els nostres productes es presenten en diferents formats com crema, gel, fluid, boira, oli i barra que completen el teu estil de vida i s'adapten als diferents tipus de pell: sensible, greix i amb tendència a l'acne o la pigmentació, per a nadons , nens, etc. Trobareu tot tipus de productes, des de protectors solars amb color a protectors solars facials d'ús diari, passant per textures per a "pells humides" que es poden aplicar directament des de la piscina.

PRESTA ATENCIÓ A LA DATA DE CADUCITAT DEL TEU PROTECTOR SOLAR

Aquest vell pot de protector solar que ha estat acumulant pols a la part del darrere de l'armari del bany des de les teves últimes vacances (o el vas utilitzar per darrera vegada fa dos anys?) probablement ha perdut els seus beneficis protectors. Et donem un consell per calcular la data de caducitat del teu protector solar: quan obris el producte, apunta la data al pot o al tub amb un retolador indeleble. Passat el temps, podreu comprovar el símbol PAO* de l'envàs.

*El símbol PAO (període de vida útil) s'inclou a tots els envasos de cosmètics. Representa un petit pot obert i indica quant de temps es pot conservar el producte després de la seva obertura.

PROTEGEIX ELS NENS PETITS DE LA LLUM SOLAR DIRECTA
APRÈN A PROTEGIR ELS PETITS DELS DANYS RAJOS UV

La pell dels nens és especialment vulnerable als efectes nocius del sol. Per això, els pediatres i els dermatòlegs coincideixen que els nadons i nens menors de 3 anys no haurien d'exposar-se directament al sol. Adopta de per vida uns hàbits senzills per protegir els teus fills dels efectes nocius del sol a llarg termini:

Evita les hores de màxima intensitat.
Cobreix-te amb roba, un barret d'ala ampla i ulleres de sol antiraigs UV.
Utilitza un protector solar UVA i UVB de gran espectre i protecció molt alta, específicament formulat per a nadons.
I el més important, ensenya'ls als teus fills bones pràctiques pel que fa al sol que apliquin al llarg de tota la vida.
Si a causa dels teus plans, l'exposició al sol resulta inevitable, assegura't de tenir sempre a mà roba protectora (samarretes amples de màniga llarga, pantalons més llargs i armilles per nedar). Després del bany, eixuga el teu petit amb una tovallola i torna a aplicar-li un protector solar formulat específicament per a nens. Aquest protector ha de ser resistent a l'aigua ia la sorra, i ha de ser visible durant la seva aplicació per assegurar-te que cap zona no queda protegida.

La gamma de productes ANTHELIS DERMO-PEDIATRICS SPF 50+ de La Roche-Posay està dissenyada especialment per a nadons i nens petits, i inclou fórmules per a "pells mullades" que es poden aplicar directament des de la piscina per mantenir una protecció constant.

Els australians, que disposen de grans coneixements sobre el sol, van encunyar l'icònic eslògan Slip, Slop, Slap. Slip on shirt, slop on sunscreen, slap on hat (joc de paraules en anglès l'adaptació del qual és "posa't una samarreta, aplica't crema i utilitza un barret"). La protecció solar és senzillíssima quan li agafes el truc. I gràcies a la protecció adequada, podreu gaudir del sol amb total tranquil·litat.

PER EVITAR REACCIONS DE FOTOSENSIBILITAT, ELS DERMATÒLEGS RECOMANEN NO USAR PERFUMS EN DIES ASSOLELLATS.Vídeo:


Fabricants / Laboratoris RelacionatsArticles del Blog relacionats


Hi ha el bronzejat saludable? T'ho expliquem...

⏳ Temps de lectura: menys d'un minut

Pell sana també a l'hivern

⏳ Temps de lectura: 1 minut
 
En fer clic a 'accepteu totes les cookies', accepteu que les cookies s’emmagatzemen al dispositiu per millorar la navegació del lloc, analitzar el seu ús i col·laborar amb els nostres estudis de màrqueting.
Configuració de Cookies
Acceptar totes les cookies

Centre de preferència de la privadesa

Quan visiteu qualsevol lloc web, el mateix podria obtenir o guardar informació al vostre navegador, generalment mitjançant l'ús de cookies. Aquesta informació pot ser sobre vostè, les preferències o el dispositiu, i s'usa principalment perquè el lloc funcioni segons el que s'esperava. En general, la informació no l'identifica directament, però us pot proporcionar una experiència web més personalitzada. Ja que respectem el vostre dret a la privadesa, podeu escollir no permetre'ns utilitzar certes cookies. Feu clic a les capçaleres de cada categoria per saber-ne més i canviar les nostres configuracions predeterminades. No obstant això, el bloqueig d'alguns tipus de galetes pot afectar la vostra experiència en el lloc i els serveis que podem oferir.

[Política de cookies] [Més informació]

Permetre-les totes


Gestionar les preferències de consentiment

Galetes estrictament necessàries Actives sempre

Aquestes cookies són necessàries perquè el lloc web funcioni i no es poden desactivar als nostres sistemes. Usualment estan configurades per respondre a accions fetes per vostè per rebre serveis, com ara ajustar les seves preferències de privadesa, iniciar sessió al lloc, o omplir formularis. Podeu configurar el vostre navegador per bloquejar o alertar la presència d'aquestes galetes, però algunes parts del lloc web no funcionaran. Aquestes galetes no guarden cap informació personal identificable.

Cookies de Rendiment

Aquestes cookies ens permeten comptar les visites i fonts de circulació per poder mesurar i millorar l'exercici del nostre lloc. Ens ajuden a saber quines pàgines són les més o menys populars, i veure quantes persones visiten el lloc. Tota la informació que recullen aquestes galetes és agregada i, per tant, anònima. Si no permet aquestes galetes no sabrem quan va visitar el nostre lloc, i per tant no podrem saber quan el va visitar.

Galetes de Funcionalitat

Aquestes galetes permeten que el lloc ofereixi una millor funcionalitat i personalització. Poden ser establertes per nosaltres o per terceres parts els serveis de les quals hem afegit a les nostres pàgines. Si no permet aquestes cookies, alguns dels nostres serveis no funcionaran correctament. També permet l'emmagatzematge relacionat amb la seguretat, com ara la funcionalitat d'autenticació, la prevenció del frau i una altra protecció de l'usuari.

Cookies dirigides

Aquestes cookies poden estar a tot el lloc web, col·locades pels nostres socis publicitaris. Aquests negocis poden utilitzar-les per crear un perfil dels vostres interessos i mostrar-vos anuncis rellevants en altres llocs. No emmagatzemen informació personal directament, sinó que es basen en la identificació única del vostre navegador i dispositiu d'accés a Internet. Si no permet aquestes galetes, tindrà menys publicitat dirigida.

Galetes de xarxes socials

Aquestes galetes estan configurades per una sèrie de serveis de xarxes socials que hem afegit al lloc per permetre compartir el nostre contingut amb els seus amics i xarxes. Són capaços de fer seguiment al vostre navegador a través d'altres llocs i crear un perfil dels seus interessos. Això podrà modificar el contingut i els missatges que trobeu en altres pàgines web que visiteu. Si no permet aquestes galetes no podrà veure o utilitzar aquestes eines per compartir.


Confirmar les meves preferències

wait