Cistella: 0,00€
Isuu Mastodon
 • info@bio-farma.es
 • Transport gratuït a partir de 36,30€ Espanya
Cistella: 0,00€

Isdin. Skincare. Love your skin.

La pell representa l?òrgan primari en contacte directe amb l?entorn. A ISDIN, reconeixen que tenir cura de la pell va més enllà de l'estètica, ja que està intrínsecament lligada al benestar del planeta. Per això, durant més de 45 anys han liderat iniciatives destinades a promoure tant la salut cutània com la protecció ambiental.

Isdin. Skincare. Love your skin. Isdin. Skincare. Love your skin.

Per a ISDIN , la innovació significa més que simplement crear o introduir novetats. És sobre superar-se per abordar necessitats i contribuir a millorar la qualitat de vida. Mantenen el seu compromís original de fa 40 anys: satisfer les necessitats de la pell i les mucoses. Els seus productes combinen eficàcia i seguretat amb textures innovadores, garantint una experiència sensorial satisfactòria i facilitant el compliment del tractament per a una pell més saludable. El seu treball apassionat i compromès es reflecteix en una àmplia gamma de productes que ajuden milions de persones a sentir-se millor amb la pell. Però no s'hi aturen. Valoren la col·laboració contínua amb professionals de la salut i la comunitat científica. Destaquen el Medical Advisory Board (MAB), un equip de professionals amb experiència i reconeixement mundial que aporta criteris per a la presa de decisions i el desenvolupament de nous projectes. Aquesta col·laboració els permet continuar liderant el mercat espanyol i ser un referent internacional en la cura de la pell. A més, realitzen projectes de R+D finançats per organismes públics.

Des dels seus inicis, ISDIN ha mantingut una clara vocació per tenir cura de la pell. Als seus productes, l'empresa combina acuradament l'eficàcia amb una experiència sensorial plaent, buscant no només obtenir resultats òptims, sinó també generar una connexió emocional amb els seus usuaris. Aquesta combinació única entre la rigorositat científica i l'aspecte cosmètic distingeix ISDIN en el seu enfocament per abordar les principals afeccions i necessitats de la pell. L'empresa ofereix solucions integrals per al tractament de la pell en totes les etapes, des de la curació i la prevenció fins al manteniment. A més, ISDIN compta amb la confiança de professionals de la salut, com ara metges i farmacèutics, que asseguren que els seus productes arribin a les persones de manera efectiva i segura.

Els defineix el talent. La seva essència rau en l'equilibri entre la raó i l'emoció. La raó s'aplica al rigor, la investigació i la ciència, mentre que l'emoció es manifesta en sensibilitat, creativitat i experiència sensorial. Aquesta combinació harmoniosa culmina a la seva passió. Una passió per la pell que es reflecteix en els seus productes i en la forma de relacionar-se. Els caracteritza el caràcter. Una proximitat que es tradueix en una sensibilitat especial envers les necessitats dels pacients i una relació de confiança i respecte amb els professionals de la salut. Els impulsa el compromís. És el pilar de la seva vocació de millora contínua, el motor que els porta a buscar les solucions més efectives per complir les màximes expectatives amb total garantia.

Per un impacte positiu a la pell i al planeta. La pell, únic òrgan en contacte directe amb l'entorn, mereix cura. Per això, a ISDIN fa més de 45 anys que impulsen accions centrades en la salut de la pell i del planeta. Aquest viatge tot just comença.

Eradicar el càncer de pell és una missió primordial per a ISDIN, que tenen un profund amor per la pell i s'esforcen per inspirar les persones a viure vides saludables, felices i belles. El seu compromís es reflecteix en diverses accions organitzades en quatre pilars: acadèmic, conscienciació, suport i col·laboracions. Com a part d'aquest compromís, col·laboren amb organitzacions com l'AEDV (Acadèmia Espanyola de Dermatologia i Venereologia) per impulsar la investigació i el desenvolupament de nous tractaments contra el melanoma sota la iniciativa #NoMásMelanomas. Tot i que queda molt per fer, ISDIN confia que, amb l'ajuda de tothom, podran arribar encara més lluny en aquesta causa important.

Rejovenir el Mediterrani és una prioritat per a ISDIN , ja que l'empresa creu fermament que tenir cura de la Terra és tenir cura també de les persones que hi habiten. Per això, ISDIN es compromet a formar part de la solució a través de quatre pilars fonamentals: reduir l'impacte de la seva activitat, recircular o compensar allò que no es pot reduir, establir relacions amb altres organitzacions per maximitzar-ne l'impacte i contribuir a la regeneració dels mars. Amb el producte Fusion Water, ISDIN ha assumit un nou compromís: en col·laboració amb Gravity Wave, s'han proposat netejar 65 tones de plàstic de la Mediterrània. Cada unitat de Fusion Water venuda durant el 2023 contribuirà a retirar de la Mediterrània una quantitat equivalent de plàstic al pes del seu envàs. A més, ISDIN impulsa la Bluewave Alliance, un projecte que reuneix emprenedors visionaris, empreses compromeses i la comunitat científica per col·laborar, crear sinergies i multiplicar impactes positius. Tot i que ISDIN reconeix que queda molt per fer, estan segurs que amb el suport de tots aconseguiran assolir fites encara més ambicioses.

Marques d'Isdin:

 • Acniben.
 • Antimosquits ISDIN.
 • Antipolls ISDIN.
 • Bexident.
 • Fotoprotector ISDIN.
 • Foto ultra ISDIN.
 • Germisdin.
 • ISDIN BabyNaturals.
 • Cicapost.
 • ISDINCEUTICS.
 • Lambdapil.
 • Nutradeica.
 • Nutratopic.
 • Psorisdin.
 • Si-Nails.
 • Ureadin.
 • ISDIN Woman.
 • ISDIN Shampoo.
 • Civada ISDIN.

 


Què implica i com ha de ser la rutina diària de cura facial SKINCARE?

La rutina de cura facial és aquell moment especial del dia en què et dediques completament a mimar el teu rostre. La pell de la cara està constantment exposada a factors externs com ara la radiació solar, la llum blava i la contaminació, cosa que la fa més propensa a mostrar signes d'envelliment prematur ia patir danys. Una rutina diària de cura facial us ajuda a reparar el dany oxidatiu, prevenir l'envelliment prematur i lluir una pell més jove i saludable.

Només cinc minuts al dia són suficients per mantenir una rutina de cura de la pell perfecta. És recomanable establir dues sessions: una al matí i una altra al vespre, ja que les necessitats de la pell varien al llarg del dia. Al matí, amb la pell descansada, és el moment de preparar-la per als desafiaments que s'enfrontarà durant el dia. A la nit, és crucial reparar el dany acumulat i preparar-la per al procés de regeneració natural durant el son.

Les rutines de matí i de nit han d'incloure productes diferents adaptats a les necessitats específiques de la pell a cada moment. Al matí, és important protegir la pell contra els danys ambientals, mentre que a la nit es poden fer servir productes que estimulin la reparació natural durant el descans. És essencial reconèixer els cicles naturals de la pell i ajustar la rutina en conseqüència.


Quins són els productes ideals per a una rutina facial SKINCARE?

Els productes més adequats per cuidar la pell són aquells que s'ajusten a les necessitats específiques del teu tipus de pell i als teus objectius de cura. Tot i que la teva pell i les seves necessitats poden canviar, els passos bàsics de la rutina facial romanen constants i és essencial dominar-los.

Comença la teva rutina de bellesa amb un netejador facial per eliminar les impureses i la brutícia acumulada durant el dia i la nit. És important triar un netejador suau que hidrati la pell i la prepari per rebre els beneficis dels productes següents.

A continuació aplica un producte dissenyat per al contorn d'ulls, que és una zona delicada i propensa a l'aparició d'arrugues, línies fines, bosses i ulleres. Aquest producte ajudarà a revitalitzar aquesta àrea ia donar-li un aspecte fresc i descansat.

Si voleu afegir productes que estimulin la renovació cel·lular, és el moment de fer-ho, després de la neteja i la cura del contorn d'ulls . Aquests productes ajuden a eliminar les cèl·lules mortes ia mantenir la pell en bon estat. Es recomana fer-los servir de 2 a 3 vegades per setmana a la nit per permetre que la pell es regeneri mentre dorms.

Després, aplica un sèrum facial de ràpida absorció amb una alta concentració d'ingredients com ara vitamines i antioxidants per potenciar els efectes de la teva crema hidratant. Després, aplica la teva crema hidratant, antiedat o específica per a les teves necessitats en aquell moment.

Finalitza la teva rutina amb un protector solar , que és fonamental per protegir la teva pell contra el dany solar i altres factors com la llum blava i la contaminació. Recordeu que la radiació solar és responsable de l'envelliment prematur de la pell, per la qual cosa la protecció solar és un pas crucial a la vostra rutina diària.

Per què és crucial personalitzar la meva rutina de cura facial?

La pell de cada individu és única, cosa que fa indispensable establir una rutina de bellesa adaptada a les seves necessitats específiques per aconseguir els resultats desitjats. Aquest enfocament personalitzat ofereix una àmplia gamma d?opcions, que poden variar amb el temps.

És important perquè la pell pot presentar diferents tipus, com ara normal, greix, seca, mixta o sensible, i les seves necessitats poden variar segons la temporada, l'edat i l'estat emocional de l'individu. Per tant, és fonamental adaptar la rutina de cura facial per satisfer aquestes necessitats canviants.

A partir d´aquesta comprensió inicial, es pot desenvolupar una rutina de cura facial personalitzada i adaptable, que s´ajusti a les necessitats canviants de la pell. Experimentar amb diferents productes i ingredients permet identificar quins ofereixen els millors resultats d'acord amb els objectius i les preocupacions individuals en cada moment. Atès que la pell està en canvi constant, els productes utilitzats en la rutina s'han d'ajustar per satisfer aquestes variacions naturals.


Productes relacionats


Fabricants / Laboratoris RelacionatsArticles del Blog relacionats


 
En fer clic a 'accepteu totes les cookies', accepteu que les cookies s’emmagatzemen al dispositiu per millorar la navegació del lloc, analitzar el seu ús i col·laborar amb els nostres estudis de màrqueting.
Configuració de Cookies
Acceptar totes les cookies

Centre de preferència de la privadesa

Quan visiteu qualsevol lloc web, el mateix podria obtenir o guardar informació al vostre navegador, generalment mitjançant l'ús de cookies. Aquesta informació pot ser sobre vostè, les preferències o el dispositiu, i s'usa principalment perquè el lloc funcioni segons el que s'esperava. En general, la informació no l'identifica directament, però us pot proporcionar una experiència web més personalitzada. Ja que respectem el vostre dret a la privadesa, podeu escollir no permetre'ns utilitzar certes cookies. Feu clic a les capçaleres de cada categoria per saber-ne més i canviar les nostres configuracions predeterminades. No obstant això, el bloqueig d'alguns tipus de galetes pot afectar la vostra experiència en el lloc i els serveis que podem oferir.

[Política de cookies] [Més informació]

Permetre-les totes


Gestionar les preferències de consentiment

Galetes estrictament necessàries Actives sempre

Aquestes cookies són necessàries perquè el lloc web funcioni i no es poden desactivar als nostres sistemes. Usualment estan configurades per respondre a accions fetes per vostè per rebre serveis, com ara ajustar les seves preferències de privadesa, iniciar sessió al lloc, o omplir formularis. Podeu configurar el vostre navegador per bloquejar o alertar la presència d'aquestes galetes, però algunes parts del lloc web no funcionaran. Aquestes galetes no guarden cap informació personal identificable.

Cookies de Rendiment

Aquestes cookies ens permeten comptar les visites i fonts de circulació per poder mesurar i millorar l'exercici del nostre lloc. Ens ajuden a saber quines pàgines són les més o menys populars, i veure quantes persones visiten el lloc. Tota la informació que recullen aquestes galetes és agregada i, per tant, anònima. Si no permet aquestes galetes no sabrem quan va visitar el nostre lloc, i per tant no podrem saber quan el va visitar.

Galetes de Funcionalitat

Aquestes galetes permeten que el lloc ofereixi una millor funcionalitat i personalització. Poden ser establertes per nosaltres o per terceres parts els serveis de les quals hem afegit a les nostres pàgines. Si no permet aquestes cookies, alguns dels nostres serveis no funcionaran correctament. També permet l'emmagatzematge relacionat amb la seguretat, com ara la funcionalitat d'autenticació, la prevenció del frau i una altra protecció de l'usuari.

Cookies dirigides

Aquestes cookies poden estar a tot el lloc web, col·locades pels nostres socis publicitaris. Aquests negocis poden utilitzar-les per crear un perfil dels vostres interessos i mostrar-vos anuncis rellevants en altres llocs. No emmagatzemen informació personal directament, sinó que es basen en la identificació única del vostre navegador i dispositiu d'accés a Internet. Si no permet aquestes galetes, tindrà menys publicitat dirigida.

Galetes de xarxes socials

Aquestes galetes estan configurades per una sèrie de serveis de xarxes socials que hem afegit al lloc per permetre compartir el nostre contingut amb els seus amics i xarxes. Són capaços de fer seguiment al vostre navegador a través d'altres llocs i crear un perfil dels seus interessos. Això podrà modificar el contingut i els missatges que trobeu en altres pàgines web que visiteu. Si no permet aquestes galetes no podrà veure o utilitzar aquestes eines per compartir.


Confirmar les meves preferències

wait