Cistella: 0,00€
  • info@bio-farma.es
  • Transport gratuït a partir de 36,30€
Cistella: 0,00€
> Mostrar/amagar més informació de WELEDA COSMETICS

WELEDA COSMETICS

WELEDA va ser creada a Suïssa el 1921 de la mà de la doctora Ita Wegman i el filòsof i científic natural Rudolf Steiner. la doctora va comprar una caseta a suïssa, que el 1921 es va convertir en la primera clínica antroposòfica del món, actualment, la clínica Arlesheim. Weleda Cosmetics. Líder en el mercat.

Informació de WELEDA COSMETICS

Weleda cosmetics va iniciar el 1921 la producció industrial de productes cosmètics per a la cura de la pell a Alemanya. El 1922 van crear el primer jardí de plantes medicinals, també a Alemanya. A dia d'avui Weleda té vuit jardins on cultiva plantes medicinals biodinàmiques. L'antroposofia és la ciència que explora les connexions entre les persones i la natura. Gràcies a això, weleda ha elaborat els millors productes. Weleda posseeix diversos certificats, entre ells: NaTrue és el primer certificat reconegut a nivell mundial, a més és el més exigent per a cosmètica natural i bio. A Weleda, el 100% dels seus productes cosmètics està certificat per NaTrue. Weleda és la primera marca de cosmètica a Europa i una de les poques marques de bellesa líders al món a obtenir la certificació UEBT "SOURCING WITH RESPECT".

Productes de WELEDA COSMETICS


 

Aquest web utilitza cookies per obtenir dades estadístiques de la navegació dels usuaris. Si continues navegant considerem que n'acceptes l'ús. Més informació About Cookies X Tancar