Cistella: 0,00€
  • info@bio-farma.es
  • Transport gratuït a partir de 36,30€
Cistella: 0,00€
> Mostrar/amagar més informació de PRANAROM

PRANAROM

Pranarom és el laboratori d'aromateràpia per excel·lència. L'aromateràpia és l'ús d'olis essencials quimiotipats via cutània, oral, nasal, olfactiva per tal de facilitar tractaments complementaris, preventius o curatius, a moltes malalties de les que puguem tenir les persones.

Informació de PRANAROM

Pranarom és una empresa Alemanya, fundada el 1991. Pranarôm dóna suport a l'agricultura ecològica perquè és la millor per a la natura. Sempre que és possible, Pranarôm formula els seus productes amb qualitat ecològica i compleix els requisits del certificat BIO.

L'aromateràpia científica aplicada a la salut ia la bellesa utilitza únicament i exclusivament olis vegetals verges. Com són els olis vegetals de Pranarom. Aquests olis vegetals Pranarom són els únics que tenen qualitat terapèutica, atès que el seu mètode d'obtenció preserva tots els seus components: àcids grassos essencials, vitamines, lípids insaponificables, antioxidants entre d'altres…

Tots els olis essencials o olis vegetals ecològics són verges. L'etiquetatge dels olis essencials o olis vegetals ecològics Pranarom indica que la planta de què procedeixen s'ha cultivat respectant els principis de l'agricultura ecològica. Tria sempre olis ecològics Pranarom.

Productes de PRANAROM


 

Aquest web utilitza cookies per obtenir dades estadístiques de la navegació dels usuaris. Si continues navegant considerem que n'acceptes l'ús. Més informació About Cookies X Tancar