WEBVTT 00:03.000 --> 00:26.690 Batut verd alvocat. Recepta de Laboratoris Tongil per preparar un batut d'alvocat verd. L'alvocat millora la digestió. Nodreix la pell, les ungles i els cabells pel seu alt contingut en vitamines C i E. Contribueix a anivellar la pressió arterial per ser ric en Potassi. També redueix el risc de patiments als ulls, com les cataractes. 00:26.690 --> 00:29.450 Temps de preparació: 5 minuts 00:29.450 --> 00:32.260 Temps de cocció: 0 minuts 00:32.260 --> 00:35.040 Temps empleat: 5 minuts 00:35.040 --> 00:37.660 Número de comensals: 1 00:37.660 --> 00:40.160 Temporada de l'any: Tot l'any 00:40.160 --> 00:42.900 Dificultat: molt fàcil 00:42.900 --> 00:45.950 Tipus de cuina: Mediterrània 00:45.950 --> 00:49.890 Categoria del plat: Postres, berenar, pica-pica 00:49.890 --> 00:51.810 Ingredients 00:51.810 --> 00:54.210 4 fulles d'espinac 00:54.210 --> 00:56.390 1 pastanaga petita 00:56.390 --> 00:58.410 1 alvocat 00:58.410 --> 01:00.810 2 taronges espremudes 01:00.810 --> 01:03.160 5 glaçons de gel 01:03.160 --> 01:05.750 1 gotet d'aigua mineral 01:05.750 --> 01:08.290 1 gotet de saba verda 01:08.290 --> 01:09.900 Passes 01:09.900 --> 01:15.590 Es renten i trossegen els ingredients 01:15.590 --> 01:22.890 Es posen a la batedora. Barrejar bé durant 1 o 2 minuts 01:22.890 --> 01:27.980 Se serveix immediatament 01:27.980 --> 01:35.280 Una recepta de . Laboratorios Tongil. a biofarma punt es