WEBVTT 00:03.000 --> 00:21.170 Torrada de ricotta amb pera calenta i mel. Biocop ens ensenya una recepta de Tosta de ricotta amb pera calenta i mel per als nostres esmorzars. Al·lèrgens: Gluten Traces : Mostassa i derivats Traces : Soja i derivats 00:21.170 --> 00:24.600 Temps de preparació: 5 minuts 00:24.600 --> 00:28.100 Temps de cocció: 5 minuts 00:28.100 --> 00:31.100 Temps empleat: 10 minuts 00:31.100 --> 00:33.859 Número de comensals: 1 00:33.859 --> 00:36.929 Temporada de l'any: Tot l'any 00:36.929 --> 00:39.929 Dificultat: molt fàcil 00:39.929 --> 00:43.189 Tipus de cuina: Mediterrània 00:43.189 --> 00:47.149 Categoria del plat: berenar, esmorzar 00:47.149 --> 00:49.289 Ingredients 00:49.289 --> 00:51.259 Pa de kamut 00:51.259 --> 00:53.349 Una pera verda 00:53.349 --> 00:55.459 Ricotta al gust 00:55.459 --> 00:57.429 Mel al gust 00:57.429 --> 00:59.209 Passes 00:59.209 --> 01:08.189 Estén formatge ricotta al gust sobre una llesca de pa de motlle de blat kamut de Biocop. Reserva 01:08.189 --> 01:14.259 Talla la pera a rodanxes fines 01:14.259 --> 01:22.279 Escalfa la pera pels dos costats a foc mitjà en una paella o planxa 01:22.279 --> 01:29.169 Passa a la torra i per sobre afegeix mel 01:29.169 --> 01:36.389 Una recepta de . Biocop. a biofarma punt es