WEBVTT 00:03.000 --> 00:22.609 Barretes d'arròs inflat i xocolata. Aquestes barretes d'arròs inflat i xocolata del Granero Integral serà l'snack favorit per a l'escola i els extraescolars. L' arròs inflat conté moltes vitamines. Ens ajudarà a reforçar el nostre sistema immunològic, nerviós i digestiu 00:22.609 --> 00:26.429 Temps de preparació: 30 minuts 00:26.429 --> 00:29.449 Temps de cocció: 0 minuts 00:29.449 --> 00:33.269 Temps empleat: 30 minuts 00:33.269 --> 00:36.339 Número de comensals: 4 00:36.339 --> 00:39.579 Temporada de l'any: Tot l'any 00:39.579 --> 00:42.699 Dificultat: molt fàcil 00:42.699 --> 00:45.959 Tipus de cuina: Mediterrània 00:45.959 --> 00:49.079 Categoria del plat: Berenar 00:49.079 --> 00:50.929 Ingredients 00:50.929 --> 00:54.239 100 g d'arròs integral inflat 00:54.239 --> 00:57.529 150 g de mantega de cacauet 00:57.529 --> 01:00.869 40 ml de xarop d'atzavara 01:00.869 --> 01:03.609 50 g d'oli de coco 01:03.609 --> 01:06.799 1/4 de culleradeta de sal 01:06.799 --> 01:11.140 200 g de xocolata negra 70% 01:11.140 --> 01:15.079 Opcional per servir: sprinkles de colors 01:15.079 --> 01:16.659 Passes 01:16.659 --> 01:25.319 En un bol col·loqueu la mantega de cacauet, el xarop d'atzavara, l'oli de coco i la sal 01:25.319 --> 01:31.919 Escalfar al microones durant 1' 01:31.919 --> 01:39.139 Retirar del microones i afegir l'arròs inflat 01:39.139 --> 01:51.909 Barregeu-ho tot amb espàtula per cobrir els flocs d'arròs amb la barreja i aboqueu-los sobre una safata rectangular coberta amb paper vegetal 01:51.909 --> 02:03.549 Pressioneu amb l'ajuda d'un altre full de paper vegetal per allisar la superfície i porteu 10' al congelador 02:03.549 --> 02:13.749 En un altre bol fondre la xocolata, abocar-ho sobre les barretes i escampar-hi sprinkles de colors 02:13.749 --> 02:21.619 Portar novament al congelador per 10' i tallar a barretes 02:21.619 --> 02:30.999 Una recepta de . El Granero Integral. a biofarma punt es