WEBVTT 00:03.000 --> 00:40.579 Torrijas Saludables. Recepta de llesques saludables de les mans del Xef Nando Granado i gràcies als laboratoris Tongil. Que la setmana santa no se'ns faci tan llarga sense el sabor de tota la vida d'unes torrades. Torrijas per a celíacs (pa sense gluten), vegetarians i vegans. Pots fer aquestes llesques al forn. Encara que aquesta recepta és diferent a la tradicional, si vols aconseguir un aspecte semblant a les llesques de sempre, pots barrejar edulcorant en pols al costat de segó de civada i arrebossar les llesques un cop estiguin torrades. Una espectacular recepta vegana, per a celíacs i vegetariana 00:40.579 --> 00:43.219 Temps de preparació: 10 minuts 00:43.219 --> 00:46.000 Temps de cocció: 15 minuts 00:46.000 --> 00:49.119 Temps empleat: 25 minuts 00:49.119 --> 00:51.739 Número de comensals: 2 00:51.739 --> 00:54.239 Temporada de l'any: Tot l'any 00:54.239 --> 00:56.979 Dificultat: molt fàcil 00:56.979 --> 00:59.809 Tipus de cuina: Espanyola 00:59.809 --> 01:02.519 Categoria del plat: Postres 01:02.519 --> 01:04.439 Ingredients 01:04.439 --> 01:07.099 2 Llesques Pa Brioche 01:07.099 --> 01:12.449 150 ml. Beguda vegetal (Arròs i coco) 01:12.449 --> 01:15.759 50 ml. Crema de coco 01:15.759 --> 01:17.579 Pell de taronja 01:17.579 --> 01:19.379 Pell de llima 01:19.379 --> 01:21.299 Canyella en branca 01:21.299 --> 01:23.219 Oli de coco 01:23.219 --> 01:26.319 Edulcorant al gust (Eritritol) 01:26.319 --> 01:27.929 Passes 01:27.929 --> 01:41.609 Poseu a infusionar la beguda vegetal al costat de la pell dels cítrics, la crema de coco i la branca de canyella. Quan arrenqui el bull, afegeix-hi l'edulcorant i reserva-ho perquè tempera. 01:41.609 --> 01:48.949 Quan la barreja estigui temperada, remulleu les llesques fins que estigui ben impregnades. 01:48.949 --> 01:54.089 Escorreu l'excés. 01:54.089 --> 02:01.049 Escalfeu una paella a foc mitjà i incorporeu-hi l'oli de coco. 02:01.049 --> 02:08.749 Daureu les llesques durant un parell de minuts per cada cara fins que estiguin torrades. 02:08.749 --> 02:17.869 Decorar les llesques amb una mica de canyella en pols i acompanyar amb fruita o gelat preferit. 02:17.869 --> 02:25.569 Una recepta de . Tongil. Nando Granado. a biofarma punt es