WEBVTT 00:03.000 --> 00:43.250 Torrijas Saludables. Recepta de llesques saludables de les mans del Xef Nando Granado i gràcies als laboratoris Tongil. Que la setmana santa no se'ns faci tan llarga sense el sabor de tota la vida d'unes torrades. Torrijas per a celíacs (pa sense gluten), vegetarians i vegans. Pots fer aquestes llesques al forn. Encara que aquesta recepta és diferent a la tradicional, si vols aconseguir un aspecte semblant a les llesques de sempre, pots barrejar edulcorant en pols al costat de segó de civada i arrebossar les llesques un cop estiguin torrades. Una espectacular recepta vegana, per a celíacs i vegetariana 00:43.250 --> 00:46.149 Temps de preparació: 10 minuts 00:46.149 --> 00:48.960 Temps de cocció: 15 minuts 00:48.960 --> 00:51.910 Temps empleat: 25 minuts 00:51.910 --> 00:54.550 Número de comensals: 2 00:54.550 --> 00:57.410 Temporada de l'any: Tot l'any 00:57.410 --> 01:00.290 Dificultat: molt fàcil 01:00.290 --> 01:03.100 Tipus de cuina: Espanyola 01:03.100 --> 01:05.980 Categoria del plat: Postres 01:05.980 --> 01:07.900 Ingredients 01:07.900 --> 01:10.370 2 Llesques Pa Brioche 01:10.370 --> 01:14.859 150 ml. Beguda vegetal (Arròs i coco) 01:14.859 --> 01:18.030 50 ml. Crema de coco 01:18.030 --> 01:20.170 Pell de taronja 01:20.170 --> 01:22.090 Pell de llima 01:22.090 --> 01:24.270 Canyella en branca 01:24.270 --> 01:26.170 Oli de coco 01:26.170 --> 01:29.240 Edulcorant al gust (Eritritol) 01:29.240 --> 01:30.870 Passes 01:30.870 --> 01:45.170 Poseu a infusionar la beguda vegetal al costat de la pell dels cítrics, la crema de coco i la branca de canyella. Quan arrenqui el bull, afegeix-hi l'edulcorant i reserva-ho perquè tempera. 01:45.170 --> 01:53.590 Quan la barreja estigui temperada, remulleu les llesques fins que estigui ben impregnades. 01:53.590 --> 01:58.650 Escorreu l'excés. 01:58.650 --> 02:06.109 Escalfeu una paella a foc mitjà i incorporeu-hi l'oli de coco. 02:06.109 --> 02:14.250 Daureu les llesques durant un parell de minuts per cada cara fins que estiguin torrades. 02:14.250 --> 02:22.669 Decorar les llesques amb una mica de canyella en pols i acompanyar amb fruita o gelat preferit. 02:22.669 --> 02:30.209 Una recepta de . Tongil. Nando Granado. a biofarma punt es