WEBVTT 00:03.000 --> 00:37.869 Mini pizzes veganes. Perquè tota la família pugui gaudir del gust d'una pizza vegana, El Granero Integral ens ha preparat aquesta recepta de mini pizzes. A més aquesta recepta de mini pizzes també és BIO. Una recepta sana de mini pizzes veganes per a tota la família, per a un aperitiu, un sopar lleuger, un dinar, per compartir amb els amics, ... Tu decideixes. Ara tens tot el sabor italià de la pizza en format vegà per quan et vingui de gust. Recepta vegana i BIO. Què més podem demanar? . : 00:37.869 --> 00:41.329 Temps de preparació: 15 minuts 00:41.329 --> 00:45.030 Temps de cocció: 35 minuts 00:45.030 --> 00:48.200 Temps empleat: 50 minuts 00:48.200 --> 00:51.200 Número de comensals: 4 00:51.200 --> 00:54.270 Temporada de l'any: Tot l'any 00:54.270 --> 00:57.270 Dificultat: molt fàcil 00:57.270 --> 01:01.210 Tipus de cuina: Italiana, mediterrània 01:01.210 --> 01:06.349 Categoria del plat: Pica-pica, picar, berenar, sopar 01:06.349 --> 01:08.489 Ingredients 01:08.489 --> 01:11.489 3 cullerades de llavors de lli 01:11.489 --> 01:14.229 9 cullerades d'aigua 01:14.229 --> 01:17.659 500gr de colifror triturada 01:17.659 --> 01:21.000 150gr de farina d'arròs 01:21.000 --> 01:23.879 150gr de civada 01:23.879 --> 01:26.109 8gr de Sal 01:26.109 --> 01:27.890 Passes 01:27.890 --> 01:39.290 Barregeu les 3 cullerades de llavors de lli i les 9 d'aigua en bol. Deixeu-ho reposar després durant 10 minuts 01:39.290 --> 01:47.430 Saltar la colifror en una paella a foc mitjà durant uns 5 minuts 01:47.430 --> 02:00.320 En un bol, afegiu a la colifror els 150gr de la farina d'arròs, la civada i les llavors de lli que hem remullat anteriorment, juntament amb la sal 02:00.320 --> 02:06.460 Barrejar bé els ingredents anteriors 02:06.460 --> 02:12.510 Amassar i separar parts iguals 02:12.510 --> 02:19.370 Enfornar 30 minuts a 180 º 02:19.370 --> 02:25.780 Decorar amb els teus toppings preferits 02:25.780 --> 02:30.560 Servir 02:30.560 --> 02:38.260 Una recepta de . El Granero Integral. a biofarma punt es