WEBVTT 00:03.000 --> 00:36.820 Mini pizzes veganes. Perquè tota la família pugui gaudir del gust d'una pizza vegana, El Granero Integral ens ha preparat aquesta recepta de mini pizzes. A més aquesta recepta de mini pizzes també és BIO. Una recepta sana de mini pizzes veganes per a tota la família, per a un aperitiu, un sopar lleuger, un dinar, per compartir amb els amics, ... Tu decideixes. Ara tens tot el sabor italià de la pizza en format vegà per quan et vingui de gust. Recepta vegana i BIO. Què més podem demanar? . : 00:36.820 --> 00:39.869 Temps de preparació: 15 minuts 00:39.869 --> 00:42.919 Temps de cocció: 35 minuts 00:42.919 --> 00:45.779 Temps empleat: 50 minuts 00:45.779 --> 00:48.609 Número de comensals: 4 00:48.609 --> 00:51.469 Temporada de l'any: Tot l'any 00:51.469 --> 00:54.349 Dificultat: molt fàcil 00:54.349 --> 00:57.969 Tipus de cuina: Italiana, mediterrània 00:57.969 --> 01:02.509 Categoria del plat: Pica-pica, picar, berenar, sopar 01:02.509 --> 01:04.429 Ingredients 01:04.429 --> 01:07.329 3 cullerades de llavors de lli 01:07.329 --> 01:09.829 9 cullerades d'aigua 01:09.829 --> 01:12.899 500gr de colifror triturada 01:12.899 --> 01:15.969 150gr de farina d'arròs 01:15.969 --> 01:18.679 150gr de civada 01:18.679 --> 01:20.649 8gr de Sal 01:20.649 --> 01:22.279 Passes 01:22.279 --> 01:32.839 Barregeu les 3 cullerades de llavors de lli i les 9 d'aigua en bol. Deixeu-ho reposar després durant 10 minuts 01:32.839 --> 01:40.159 Saltar la colifror en una paella a foc mitjà durant uns 5 minuts 01:40.159 --> 01:52.379 En un bol, afegiu a la colifror els 150gr de la farina d'arròs, la civada i les llavors de lli que hem remullat anteriorment, juntament amb la sal 01:52.379 --> 01:58.449 Barrejar bé els ingredents anteriors 01:58.449 --> 02:04.109 Amassar i separar parts iguals 02:04.109 --> 02:10.249 Enfornar 30 minuts a 180 º 02:10.249 --> 02:16.129 Decorar amb els teus toppings preferits 02:16.129 --> 02:20.499 Servir 02:20.499 --> 02:27.459 Una recepta de . El Granero Integral. a biofarma punt es