WEBVTT 00:03.000 --> 00:33.960 Recepta Carxofes farcides de quinoa en dues textures. Avui us presentem una recepta riquíssima de Carxofes farcides de Quinoa, de la mà de Tongil. Al final de l'article trobareu el vídeo. Per ajudar-nos a controlar els excessos de Nadal utilitzarem productes com card marià o carxofa, i òbviament cuidarem molt la nostra alimentació amb aliments que ens ajudin a detoxificar l'organisme. Al costat del xef Nando Granado cuinarem unes delicioses carxofes farcides de quinoa en dues textures. 00:33.960 --> 00:37.060 Temps de preparació: 15 minuts 00:37.060 --> 00:40.160 Temps de cocció: 25 minuts 00:40.160 --> 00:42.920 Temps empleat: 40 minuts 00:42.920 --> 00:45.420 Número de comensals: 2 00:45.420 --> 00:47.990 Temporada de l'any: Tot l'any 00:47.990 --> 00:50.730 Dificultat: molt fàcil 00:50.730 --> 00:53.900 Tipus de cuina: Mediterrània 00:53.900 --> 00:56.780 Categoria del plat: dinar 00:56.780 --> 00:58.410 Ingredients 00:58.410 --> 01:00.210 4 Carxofes 01:00.210 --> 01:03.110 150 gr. Quinoa Blanca 01:03.110 --> 01:05.100 1/2 Ceba Blanca 01:05.100 --> 01:07.040 Pernil Serrano 01:07.040 --> 01:08.820 1 Dent d'All 01:08.820 --> 01:10.740 Pebre vermell Picant 01:10.740 --> 01:12.970 1/2 Got Vi Blanc 01:12.970 --> 01:14.580 1 Llimona 01:14.580 --> 01:17.890 Oli d'Oliva Verge Extra (AOVE) 01:17.890 --> 01:19.330 Sal 01:19.330 --> 01:20.820 Passes 01:20.820 --> 01:28.600 Netejar les carxofes i pinzellar amb suc de llimona per endarrerir l'oxidació. 01:28.600 --> 01:35.250 Coure en aigua amb un pessic de sal durant 25 minuts. 01:35.250 --> 01:42.470 Deixeu refredar i buideu l'interior amb l'ajuda d'un ganivet o traieu boles. 01:42.470 --> 01:48.900 Coeu la quinoa al vapor durant 12 minuts 01:48.900 --> 01:55.840 Per farcir, sofregir la ceba i l'all picat. 01:55.840 --> 02:03.980 Afegir el pernil trossejat, un pessic de pebre vermell picant i mullar amb vi blanc. 02:03.980 --> 02:09.810 Deixeu-ho reduir i evaporeu l'alcohol. 02:09.810 --> 02:17.319 Afegir la quinoa cuita i el farciment que hem buidat de les carxofes. 02:17.319 --> 02:23.509 Barregeu-ho tot bé i farciu les carxofes. 02:23.509 --> 02:30.209 Serviu-ho sobre una base de quinoa i decoreu-ho al gust. 02:30.209 --> 02:37.819 Una recepta de . Tongil. Nando Granado. a biofarma punt es