WEBVTT 00:03.000 --> 00:17.329 Poke Bowl amb salmó marinat. @Tongil & @nandogranado ens han preparat una recepta de poke bowl amb salmó fumat, ric, sa i refrescant per a aquests dies calorosos. A més és una recepta fàcil on podem gaudir amb els més petits de la casa 00:17.329 --> 00:21.239 Temps de preparació: 15 minuts 00:21.239 --> 00:24.579 Temps de cocció: 15 minuts 00:24.579 --> 00:28.399 Temps empleat: 30 minuts 00:28.399 --> 00:31.519 Número de comensals: 1 00:31.519 --> 00:34.380 Temporada de l'any: Estiu 00:34.380 --> 00:37.500 Dificultat: molt fàcil 00:37.500 --> 00:40.520 Tipus de cuina: Hawaiana 00:40.520 --> 00:44.000 Categoria del plat: Plat principal 00:44.000 --> 00:45.850 Ingredients 00:45.850 --> 00:48.829 100 gr. Salmó 00:48.829 --> 00:52.309 80 gr. arròs rodó 00:52.309 --> 00:54.209 Alvocat 00:54.209 --> 00:55.769 Cogombre 00:55.769 --> 00:57.669 Formatge en crema 00:57.669 --> 00:59.299 Blat de moro dolç 00:59.299 --> 01:01.509 Alga wakame 01:01.509 --> 01:03.530 Salsa de soja 01:03.530 --> 01:05.859 Salsa sriratxa 01:05.859 --> 01:07.560 Sèsam 01:07.560 --> 01:09.379 Oli de sèsam 01:09.379 --> 01:10.959 Passes 01:10.959 --> 01:20.030 Marinar el salmó amb salsa de soja i oli de sèsam. Deixeu-ho macerar durant uns minuts 01:20.030 --> 01:27.010 En un bol crear la base amb l'arròs 01:27.010 --> 01:33.660 Anar incorporant els ingredients al voltant de l'arròs 01:33.660 --> 01:39.470 Afegir el salmó al centre 01:39.470 --> 01:45.760 Coronar amb la salsa sriratxa 01:45.760 --> 01:51.620 Decorar amb el sèsam 01:51.620 --> 02:01.440 Una recepta de . Tongil. Nando Granado. a biofarma punt es