WEBVTT 00:03.000 --> 00:26.949 Pudding de Chía amb mànec. Recepta de púding de llavors de chía i mànec de mans del Granero Integral. No només t'ajudarà a refrescar-te, sinó que cuidarà de la teva salut. Una recepta saludable, fàcil i ràpida per als dies calorosos d'aquest estiu. Deixeu-ho reposar durant 2 hores a la nevera perquè la tinguis ben freda. 00:26.949 --> 00:30.379 Temps de preparació: 5 minuts 00:30.379 --> 00:33.859 Temps de cocció: 0 minuts 00:33.859 --> 00:36.929 Temps empleat: 5 minuts 00:36.929 --> 00:39.929 Número de comensals: 3 00:39.929 --> 00:42.810 Temporada de l'any: Estiu 00:42.810 --> 00:45.810 Dificultat: molt fàcil 00:45.810 --> 00:49.070 Tipus de cuina: Mediterrània 00:49.070 --> 00:52.890 Categoria del plat: Postres, pica-pica 00:52.890 --> 00:55.030 Ingredients 00:55.030 --> 00:58.530 200 gr. de llavors de chía 00:58.530 --> 01:02.730 200 ml. de beguda vegetal d'ametlla 01:02.730 --> 01:06.230 30 ml. de xarop d'atzavara 01:06.230 --> 01:09.930 2 ml. d'extracte de vainilla 01:09.930 --> 01:13.580 200 gr. o 1 peça de mànec 01:13.580 --> 01:16.960 20 gr. de nous trossejades 01:16.960 --> 01:19.070 Fulles de menta 01:19.070 --> 01:20.850 Passes 01:20.850 --> 01:34.840 En un got de liquadora col·loqueu trossos de mànec, beguda vegetal d'ametlles, xarop d'atzavara i extracte de vainilla. Liquar fins a obtenir una mescla homogènia. 01:34.840 --> 01:48.590 En un bol gran col · locar la barreja anterior i integrar les llavors de chía i remoure bé. Cobrir el bol i deixar reposar la barreja a la nevera 2 hores. 01:48.590 --> 02:01.210 Servir el pudding de chía mànec en flascons de vidre individuals. Decorar cada porció amb glaçons de mànec, nous trossejades i fulles de menta 02:01.210 --> 02:08.909 Una recepta de . El Granero Integral. a biofarma punt es