WEBVTT 00:03.000 --> 00:26.039 Blondie Sense Gluten. Recepta de Blondie de Schär. La textura és igual al brownie però amb ingredients sense gluten. La mantega caramel·litzada i la vainilla d'aquesta recepta de Blondie són les protagonistes de la recepta. Segur que ja estàs olorant l'aroma d'aquest brownie. SENSE GLUTEN, SENSE LLET AFEGIDA, SENSE FRUITS SECS AFEGITS, SENSE CIVELLA AFEGIDA, SENSE SOJA AFEGIDA 00:26.039 --> 00:29.089 Temps de preparació: 20 minuts 00:29.089 --> 00:31.899 Temps de cocció: 20 minuts 00:31.899 --> 00:34.659 Temps empleat: 40 minuts 00:34.659 --> 00:37.250 Número de comensals: 12 00:37.250 --> 00:39.820 Temporada de l'any: Tot l'any 00:39.820 --> 00:42.560 Dificultat: molt fàcil 00:42.560 --> 00:45.730 Tipus de cuina: Mediterrània 00:45.730 --> 00:49.210 Categoria del plat: picar, postres 00:49.210 --> 00:50.840 Ingredients 00:50.840 --> 00:53.820 120 g Mix C - Rebosteria 00:53.820 --> 00:56.509 115 g mantega sense sal 00:56.509 --> 00:59.149 100 g sucre bru clar 00:59.149 --> 01:01.239 100 g sucre 01:01.239 --> 01:03.229 1 ou (M) 01:03.229 --> 01:05.769 1/4 ctda. de sal iodada 01:05.769 --> 01:08.409 1 ctda. d'aroma de vainilla 01:08.409 --> 01:11.269 130 g llavors de xocolata 01:11.269 --> 01:14.099 85 g nous picades 01:14.099 --> 01:15.589 Passes 01:15.589 --> 01:21.659 Escalfar la mantega tallada a trossos a foc mitjà. 01:21.659 --> 01:28.909 Deixeu que es fongui i seguiu la cocció fins a adquirir un to ambre. 01:28.909 --> 01:36.849 Remenar el cassó sobre si mateix per evitar que el sediment s'enganxi durant 10 minuts. 01:36.849 --> 01:44.579 Quan la mantega adquireixi un to daurat, apagueu el foc i deixeu refredar. 01:44.579 --> 01:54.159 En un bol afegir la mantega (sediments inclosos) i afegir el sucre bru i blanc i barrejar. 01:54.159 --> 02:02.699 Afegiu-hi l'ou, la sal, la vainilla i finalment el Mix Rebosteria. 02:02.699 --> 02:09.319 Afegir la meitat de xocolata i nous trossejades a la barreja. 02:09.319 --> 02:16.590 Abocar en un motlle la massa i afegir la resta de xocolata i nous. 02:16.590 --> 02:25.129 Enfornar durant 20 o 25 minuts a 180ºC calor amunt i avall. 02:25.129 --> 02:31.560 Deixeu-ho reposar al motlle fins que s'atempri. 02:31.560 --> 02:36.550 Tallar i servir 02:36.550 --> 02:43.010 Una recepta de . Schar. a biofarma punt es