Cistella: 0,00€
  • info@bio-farma.es
  • Transport gratuït a partir de 36,30€
Cistella: 0,00€

Vitamines i minerals


Les vitamines són nutrients molt importants per al nostre organisme. Les vitamines participen en nombroses funcions vitals de l'organisme. Són primordials per al metabolisme, el desenvolupament i el creixement normals i per a la regulació del funcionament de les cèl·lules. Els minerals també són indispensables per a diferents funcions de l'organisme com la formació d'ossos i cèl·lules sanguínies, el desenvolupament del sistema nerviós, la producció d'hormones i l'activitat dels òrgans.


Les vitamines són nutrients essencials, és a dir, el nostre organisme no les sintetitza, per això és molt important una bona dieta que ens aporti totes les vitamines necessàries per al bon funcionament del nostre organisme. 

A bio-farma podreu trobar vitamines per a nens, per a adults, home, dona, sènior, bio, vegans, esportistes. També trobareu minerals tant per a adults com per a nens.


Productes recomanats


 

Aquest web utilitza cookies per obtenir dades estadístiques de la navegació dels usuaris. Si continues navegant considerem que n'acceptes l'ús. Més informació About Cookies X Tancar