Cistella: 0,00€
  • info@bio-farma.es
  • Transport gratuït a partir de 36,30€
Cistella: 0,00€

PROPOLAID S/ALCOHOL S/ECHINAID 50ml

12,95€

Afegir al carro Comprar
  • EAN 8008843008179
  • Disponibilitat Estoc Baix
  • Fabricant TREPATDIET
    Fabricant PROPOLAID S/ALCOHOL S/ECHINAID 50ml: TREPATDIET

    Trepat diet és distribuïdor de productes de fitoteràpia i complements dalimentació. Trepat Diet fa una selecció exhaustiva de les matèries primeres, treballant amb proveïdors certificats.

  • Compartir en

Hashtags per: PROPOLAID S/ALCOHOL S/ECHINAID 50ml

Informació de PROPOLAID S/ALCOHOL S/ECHINAID 50ml

Advertència

Els complements alimentaris no s'han d'utilitzar com a substitut d'una alimentació variada i equilibrada ni de manera sana. Les dones embarassades o en període de lactància i els nens han de consultar amb el metge abans de prendre aquest complement alimentari. El producte no s'ha de fer servir en cas d'hipersensibilitat o al·lèrgia a qualsevol dels components. La dosi diària expressament recomanada no ha de ser sobrepassada. Mantingueu aquest producte fora de l'abast dels nens.

Aquest i altres productes similars els trobareu a:

Salut

La nostra salut física i mental és molt important per al desenvolupament de les nostres activitats diàries. Gaudir de bona salut significa també no tenir afeccions o malalties.

Sistema immunitari / probiòtics

El sistema immunològic és la defensa que té el nostre cos contra els organismes infecciosos i d'altres agents invasors. A través de la resposta immunitària, el sistema immunològic ataca els organismes i substàncies que envaeixen el cos i provoquen malalties.

Cura Respiratòria

La respiració és una acció no voluntària però sí de vital importància per a la nostra vida i per tant, per a la nostra salut.

Formes Galèniques de PROPOLAID S/ALCOHOL S/ECHINAID 50ml

Envàs de 50 ml.

Posologies de PROPOLAID S/ALCOHOL S/ECHINAID 50ml

Diluït en aigua o suc de fruites. Com a preventiu: 15-20 gotes al dia, mentres que en cas d'afecció 30-40 gotes varies vegades al dia. Nens: A partir de 3 anys, 10-15 gotes, 2 cops al dia

Diluït en aigua o suc de fruites. Com a preventiu: 15-20 gotes al dia, mentres que en cas d'afecció 30-40 gotes varies vegades al dia. Nens: A partir de 3 anys, 10-15 gotes, 2 cops al dia

Opinions de PROPOLAID S/ALCOHOL S/ECHINAID 50ml

Encara no hi ha opinions sobre PROPOLAID S/ALCOHOL S/ECHINAID 50ml - TREPATDIET

* Per opinar cal estar registrat
> Vull més informació de PROPOLAID S/ALCOHOL S/ECHINAID 50ml

Nom

Cogonoms

Adreça

Codi Postal

Població

Província

País

Telèfon

Email*

Consulta

Antispam. Introdueix l'any actual en 4 xifres (YYYY):*

 

Aquest web utilitza cookies per obtenir dades estadístiques de la navegació dels usuaris. Si continues navegant considerem que n'acceptes l'ús. Més informació About Cookies X Tancar