Cistella: 0,00€
  • info@bio-farma.es
  • Transport gratuït a partir de 36,30€
Cistella: 0,00€

MULTICOMPLEX SPORT (10 s)*

19,99€

  • EAN 8008843005086
  • Disponibilitat Temporalment fora de catàleg
  • Fabricant TREPATDIET
    Fabricant MULTICOMPLEX SPORT (10 s)*: TREPATDIET

    Trepat diet és distribuïdor de productes de fitoteràpia i complements dalimentació. Trepat Diet fa una selecció exhaustiva de les matèries primeres, treballant amb proveïdors certificats.

  • Compartir en

Hashtags per: MULTICOMPLEX SPORT (10 s)*

Informació de MULTICOMPLEX SPORT (10 s)*

Advertència

Els complements alimentaris no s'han d'utilitzar com a substitut d'una alimentació variada i equilibrada ni de manera sana. Les dones embarassades o en període de lactància i els nens han de consultar amb el metge abans de prendre aquest complement alimentari. El producte no s'ha de fer servir en cas d'hipersensibilitat o al·lèrgia a qualsevol dels components. La dosi diària expressament recomanada no ha de ser sobrepassada. Mantingueu aquest producte fora de l'abast dels nens.

Aquest i altres productes similars els trobareu a:

Nutrició

La nutrició és el procés que té com a funció transformar i extreure els nutrients necessaris dels aliments que nosaltres consumim. A través del procés de nutrició, el nostre cos genera l'energia necessària per mantenir el nostre organisme i, per tant, desenvolupar les seves funcions.

Vitamines i minerals

Les vitamines són nutrients molt importants per al nostre organisme. Les vitamines participen en nombroses funcions vitals de l'organisme. Són primordials per al metabolisme, el desenvolupament i el creixement normals i per a la regulació del funcionament de les cèl·lules. Els minerals també són indispensables per a diferents funcions de l'organisme com la formació d'ossos i cèl·lules sanguínies, el desenvolupament del sistema nerviós, la producció d'hormones i l'activitat dels òrgans.

Esportiva

Parlem de nutrició esportiva quan ens referim a la nutrició específica pels esportistes. La nutrició esportiva juntament amb el descans i lesforç físic influeix molt en el rendiment físic de lesportista.

Celíacs / Sense gluten

La nutrició celíaca és la nutrició especial per a aquelles persones que no poden prendre gluten a la seva dieta alimentària. Els aliments que contenen gluten són els cereals com el blat, l'ordi, el sègol i possiblement la civada.

Al·lèrgens de MULTICOMPLEX SPORT (10 s)*

Sense Gluten

Sense Lactosa

Sense OGM

Sense Aroma

Sense conservants

Sense derivats làctics

Conservació de MULTICOMPLEX SPORT (10 s)*

Conservar en un lloc fresc i sec

Formes Galèniques de MULTICOMPLEX SPORT (10 s)*

Envàs de 10 sobres

Posologies de MULTICOMPLEX SPORT (10 s)*

Abans, durant i després de l'exercici. Dissoleu un sobre en 500 ml d'aigua. Màxim 2 cops al dia

Opinions de MULTICOMPLEX SPORT (10 s)*

Encara no hi ha opinions sobre MULTICOMPLEX SPORT (10 s)* - TREPATDIET

* Per opinar cal estar registrat
> Vull més informació de MULTICOMPLEX SPORT (10 s)*

Nom

Cogonoms

Adreça

Codi Postal

Població

Província

País

Telèfon

Email*

Consulta

Antispam. Introdueix l'any actual en 4 xifres (YYYY):*

 

Aquest web utilitza cookies per obtenir dades estadístiques de la navegació dels usuaris. Si continues navegant considerem que n'acceptes l'ús. Més informació About Cookies X Tancar