Cistella: 0,00€
  • info@bio-farma.es
  • Transport gratuït a partir de 36,30€
Cistella: 0,00€

HARPAGAMENT MAX 450 mg 60 Tabs

Preu 9,99€

Afegir al carro Comprar
  • EAN 8008843008148
  • Disponibilitat Estoc Baix
  • Fabricant TREPATDIET
    Fabricant HARPAGAMENT MAX 450 mg 60 Tabs: TREPATDIET

    Trepat diet és distribuïdor de productes de fitoteràpia i complements dalimentació. Trepat Diet fa una selecció exhaustiva de les matèries primeres, treballant amb proveïdors certificats.

  • Compartir en

Hashtags per: HARPAGAMENT MAX 450 mg 60 Tabs

Informació de HARPAGAMENT MAX 450 mg 60 Tabs

Advertència

Els complements alimentaris no s'han d'utilitzar com a substitut d'una alimentació variada i equilibrada ni de manera sana. Les dones embarassades o en període de lactància i els nens han de consultar amb el metge abans de prendre aquest complement alimentari. El producte no s'ha de fer servir en cas d'hipersensibilitat o al·lèrgia a qualsevol dels components. La dosi diària expressament recomanada no ha de ser sobrepassada. Mantingueu aquest producte fora de l'abast dels nens.

Aquest i altres productes similars els trobareu a:

Salut

La nostra salut física i mental és molt important per al desenvolupament de les nostres activitats diàries. Gaudir de bona salut significa també no tenir afeccions o malalties.

Cura muscular

Perquè el nostre aparell locomotor funcioni correctament i amb això tenir una bona salut hem de cuidar el nostre sistema muscular és important, ja que ens ajuda a reduir riscos, sobretot quan ens anem fent grans.

Cura Oseu / articular

Gaudir d'un bon estat de salut significa també tenir cura dels nostres ossos perquè els ossos conformen la carcassa que suporta el nostre cos, protegeix tots els nostres òrgans i permet els nostres moviments.

Formes Galèniques de HARPAGAMENT MAX 450 mg 60 Tabs

Envàs de 60 tauletes

Posologies de HARPAGAMENT MAX 450 mg 60 Tabs

Prendre 2 pastilles al dia, amb el menjar, si cal augmentar dosis segons estat, amb líquid

No utilitzar durant l'embaràs, ja que el seu ús podria resultar (occitòcic). En lactància consultar el professional de la salut. Consultar el professional de la salut en cas de prendre fàrmacs anticoagulants orals o antiagregants plaquetaris.

Suspendre el tractament amb harpagòfit 3 a 4 setmanes abans d'una intervenció quirúrgica. El Harpagòfit està desaconsellat en úlcera gastroduodenal

Opinions de HARPAGAMENT MAX 450 mg 60 Tabs

Encara no hi ha opinions sobre HARPAGAMENT MAX 450 mg 60 Tabs - TREPATDIET

* Per opinar cal estar registrat
> Vull més informació de HARPAGAMENT MAX 450 mg 60 Tabs

Nom

Cogonoms

Adreça

Codi Postal

Població

Província

País

Telèfon

Email*

Consulta

Antispam. Introdueix l'any actual en 4 xifres (YYYY):*

 

Aquest web utilitza cookies per obtenir dades estadístiques de la navegació dels usuaris. Si continues navegant considerem que n'acceptes l'ús. Més informació About Cookies X Tancar