Cistella: 0,00€
  • info@bio-farma.es
  • Transport gratuït a partir de 36,30€
Cistella: 0,00€

FERROLIN C 500 mg x 30 Caps

Preu 13,95€

Afegir al carro Comprar
  • EAN 8008843010004
  • Disponibilitat En stoc
  • Fabricant TREPATDIET
    Fabricant FERROLIN C 500 mg x 30 Caps: TREPATDIET

    Trepat diet és distribuïdor de productes de fitoteràpia i complements dalimentació. Trepat Diet fa una selecció exhaustiva de les matèries primeres, treballant amb proveïdors certificats.

  • Compartir en

Hashtags per: FERROLIN C 500 mg x 30 Caps

Informació de FERROLIN C 500 mg x 30 Caps

Advertència

Els complements alimentaris no s'han d'utilitzar com a substitut d'una alimentació variada i equilibrada ni de manera sana. Les dones embarassades o en període de lactància i els nens han de consultar amb el metge abans de prendre aquest complement alimentari. El producte no s'ha de fer servir en cas d'hipersensibilitat o al·lèrgia a qualsevol dels components. La dosi diària expressament recomanada no ha de ser sobrepassada. Mantingueu aquest producte fora de l'abast dels nens.

Aquest i altres productes similars els trobareu a:

Salut

La nostra salut física i mental és molt important per al desenvolupament de les nostres activitats diàries. Gaudir de bona salut significa també no tenir afeccions o malalties.

Nutrició

La nutrició és el procés que té com a funció transformar i extreure els nutrients necessaris dels aliments que nosaltres consumim. A través del procés de nutrició, el nostre cos genera l'energia necessària per mantenir el nostre organisme i, per tant, desenvolupar les seves funcions.

Salut de la Dona

La salut de tota dona ha de començar per tenir un bon estat físic i emocional. La salut de tota dona és primordial per a ella mateixa; una bona salut començaria amb una bona higiene personal, fer exercici físic, tenir cura de l'alimentació, una bona higiene dental, tenir cura de la salut sexual i reproductiva.

Celíacs / Sense gluten

La nutrició celíaca és la nutrició especial per a aquelles persones que no poden prendre gluten a la seva dieta alimentària. Els aliments que contenen gluten són els cereals com el blat, l'ordi, el sègol i possiblement la civada.

Diabètics

La nutrició diabètica és aquella que està especialment elaborada per a les persones diabètiques encara que això no exclou que no la pugui prendre tothom; la particularitat que té és que són aliments sense sucres.

Al·lèrgens de FERROLIN C 500 mg x 30 Caps

Sense Gluten

Sense Lactosa

Sense Sucre

Sense llet i productes làctics.

OGM

Posologies de FERROLIN C 500 mg x 30 Caps

Una càpsula al dia en dejú amb suc de taronja.

la Vitamina C podria donar problemes d'acidesa o una mica d'irritació gàstrica en persones sensibles, si fos el cas, prendre amb l'estómac ple.

anèmia deguda a una disminució de l'aportació de ferro. Útil en cas de fatiga, disminució de la resistència a les malalties, embaràs, lactància, menstruació irregular i/o abundant, caiguda del cabell.

Opinions de FERROLIN C 500 mg x 30 Caps

Encara no hi ha opinions sobre FERROLIN C 500 mg x 30 Caps - TREPATDIET

* Per opinar cal estar registrat
> Vull més informació de FERROLIN C 500 mg x 30 Caps

Nom

Cogonoms

Adreça

Codi Postal

Població

Província

País

Telèfon

Email*

Consulta

Antispam. Introdueix l'any actual en 4 xifres (YYYY):*

 

Aquest web utilitza cookies per obtenir dades estadístiques de la navegació dels usuaris. Si continues navegant considerem que n'acceptes l'ús. Més informació About Cookies X Tancar