Cistella: 0,00€
  • info@bio-farma.es
  • Transport gratuït a partir de 36,30€
Cistella: 0,00€

ERBAVEN POCKET DRINK 16 Sobres

Preu 19,95€

Afegir al carro Comprar
  • EAN 8008843128334
  • Disponibilitat En stoc
  • Fabricant TREPATDIET
    Fabricant ERBAVEN POCKET DRINK 16 Sobres: TREPATDIET

    Trepat diet és distribuïdor de productes de fitoteràpia i complements dalimentació. Trepat Diet fa una selecció exhaustiva de les matèries primeres, treballant amb proveïdors certificats.

  • Compartir en

Hashtags per: ERBAVEN POCKET DRINK 16 Sobres

Informació de ERBAVEN POCKET DRINK 16 Sobres

Advertència

Els complements alimentaris no s'han d'utilitzar com a substitut d'una alimentació variada i equilibrada ni de manera sana. Les dones embarassades o en període de lactància i els nens han de consultar amb el metge abans de prendre aquest complement alimentari. El producte no s'ha de fer servir en cas d'hipersensibilitat o al·lèrgia a qualsevol dels components. La dosi diària expressament recomanada no ha de ser sobrepassada. Mantingueu aquest producte fora de l'abast dels nens.

Aquest i altres productes similars els trobareu a:

Salut

La nostra salut física i mental és molt important per al desenvolupament de les nostres activitats diàries. Gaudir de bona salut significa també no tenir afeccions o malalties.

Nutrició

La nutrició és el procés que té com a funció transformar i extreure els nutrients necessaris dels aliments que nosaltres consumim. A través del procés de nutrició, el nostre cos genera l'energia necessària per mantenir el nostre organisme i, per tant, desenvolupar les seves funcions.

Cura circulatòria / Cardiovascular

Per gaudir d'una bona salut, és molt important tenir cura del nostre sistema circulatori. Per tant, tenir bona circulació és importantíssim per evitar malalties.

Celíacs / Sense gluten

La nutrició celíaca és la nutrició especial per a aquelles persones que no poden prendre gluten a la seva dieta alimentària. Els aliments que contenen gluten són els cereals com el blat, l'ordi, el sègol i possiblement la civada.

Al·lèrgens de ERBAVEN POCKET DRINK 16 Sobres

Sense Gluten

Sense Aroma

Sense OMG

Conservació de ERBAVEN POCKET DRINK 16 Sobres

Conservar en un lloc fresc i sec

Formes Galèniques de ERBAVEN POCKET DRINK 16 Sobres

Envàs de 16 sobres

Posologies de ERBAVEN POCKET DRINK 16 Sobres

1 pocket drink al dia (pur o diluït en aigua)preferiblement al matí. Resulta recomanable la sinergia amb Ervaben gel i Erbaven pegats.

Opinions de ERBAVEN POCKET DRINK 16 Sobres

Encara no hi ha opinions sobre ERBAVEN POCKET DRINK 16 Sobres - TREPATDIET

* Per opinar cal estar registrat
> Vull més informació de ERBAVEN POCKET DRINK 16 Sobres

Nom

Cogonoms

Adreça

Codi Postal

Població

Província

País

Telèfon

Email*

Consulta

Antispam. Introdueix l'any actual en 4 xifres (YYYY):*

 

Aquest web utilitza cookies per obtenir dades estadístiques de la navegació dels usuaris. Si continues navegant considerem que n'acceptes l'ús. Més informació About Cookies X Tancar