Cistella: 0,00€
  • info@bio-farma.es
  • Transport gratuït a partir de 36,30€ Espanya
Cistella: 0,00€

TAULETA XOCOLATA NEGRA COCO RAPUNZEL 100 G

Preu 3,60€
TAULETA XOCOLATA NEGRA COCO RAPUNZEL 100 G - RAPUNZEL

Afegir al carro Comprar
  • EAN 4006040294009
  • Disponibilitat En stoc
  • Fabricant RAPUNZEL
    Fabricant TAULETA XOCOLATA NEGRA COCO RAPUNZEL 100 G: RAPUNZEL

    Rapunzel elabora productes d'alimentació natural, productes ecològics, vegetarians per a una alimentació sana i equilibrada. Rapunzel ens ofereix cremes de fruita seca, fruita seca i musli, pasta, olis de cuina, xocolata i cafè.

  • Compartir en

Hashtags per: TAULETA XOCOLATA NEGRA COCO RAPUNZEL 100 G

 

Informació de TAULETA XOCOLATA NEGRA COCO RAPUNZEL 100 G

Aquest i altres productes similars els trobareu a:

Dietètica

La dietètica estudia i tracta malalties relacionades amb la desnutrició o la malnutrició, la diabetis o la hipertensió. La dieta és lalimentació convenient a una persona, segons la seva feina o estat de salut.

Nutrició

La nutrició és el procés que té com a funció transformar i extreure els nutrients necessaris dels aliments que nosaltres consumim. A través del procés de nutrició, el nostre cos genera l'energia necessària per mantenir el nostre organisme i, per tant, desenvolupar les seves funcions.

Vegà

Les persones veganes exclouen de la seva dieta tota mena de carn o peix i qualsevol producte d'origen animal, és a dir, llet, ous, mel, formatge, mantega. els vegans també eviten objectes i peces d'origen animal.

Productes Bio - Biològics

Quan parlem de productes Bio ens referim als productes que no han estat manipulats genèticament, és a dir, productes transgènics.

Nutrició

Dins la dietètica a més de l'aprimament parlem també de nutrició. Una bona nutrició consisteix a ingerir una varietat d'aliments que ens donin els nutrients necessaris per mantenir-nos sans, sentir-nos bé i tenir energia.

Celíacs / Sense gluten

La nutrició celíaca és la nutrició especial per a aquelles persones que no poden prendre gluten a la seva dieta alimentària. Els aliments que contenen gluten són els cereals com el blat, l'ordi, el sègol i possiblement la civada.

Opinions de TAULETA XOCOLATA NEGRA COCO RAPUNZEL 100 G

Encara no hi ha opinions sobre TAULETA XOCOLATA NEGRA COCO RAPUNZEL 100 G - RAPUNZEL

* Per opinar cal estar registrat
> Vull més informació de TAULETA XOCOLATA NEGRA COCO RAPUNZEL 100 G

Nom

Cogonoms

Adreça

Codi Postal

Població

Província

País

Telèfon

Email*

Consulta

Antispam. Introdueix l'any actual en 4 xifres (YYYY):*


Articles del Blog relacionats


 

Aquest web utilitza cookies per obtenir dades estadístiques de la navegació dels usuaris. Si continues navegant considerem que n'acceptes l'ús. Més informació About Cookies X Tancar

wait