Cistella: 0,00€
  • info@bio-farma.es
  • Transport gratuït a partir de 36,30€
Cistella: 0,00€

PERFECT LINE ANSI 30 CAPS

12,31€

Afegir al carro Comprar
  • EAN 8435001000711
  • Disponibilitat Estoc Baix
  • Fabricant PINISAN
    Fabricant PERFECT LINE ANSI 30 CAPS: PINISAN

    Pinisan fabrica productes dietètics, cosmètics, plantes medicinals i d'alimentació. Pinisan dóna molta importància a la qualitat dels seus productes, per això posa molta cura en la selecció de les matèries primeres.

  • Compartir en

Hashtags per: PERFECT LINE ANSI 30 CAPS

Informació de PERFECT LINE ANSI 30 CAPS

Advertència

Els complements alimentaris no s'han d'utilitzar com a substitut d'una alimentació variada i equilibrada ni de manera sana. Les dones embarassades o en període de lactància i els nens han de consultar amb el metge abans de prendre aquest complement alimentari. El producte no s'ha de fer servir en cas d'hipersensibilitat o al·lèrgia a qualsevol dels components. La dosi diària expressament recomanada no ha de ser sobrepassada. Mantingueu aquest producte fora de l'abast dels nens.

Aquest i altres productes similars els trobareu a:

Dietètica

La dietètica estudia i tracta malalties relacionades amb la desnutrició o la malnutrició, la diabetis o la hipertensió. La dieta és lalimentació convenient a una persona, segons la seva feina o estat de salut.

Nutrició

La nutrició és el procés que té com a funció transformar i extreure els nutrients necessaris dels aliments que nosaltres consumim. A través del procés de nutrició, el nostre cos genera l'energia necessària per mantenir el nostre organisme i, per tant, desenvolupar les seves funcions.

Vegà

Les persones veganes exclouen de la seva dieta tota mena de carn o peix i qualsevol producte d'origen animal, és a dir, llet, ous, mel, formatge, mantega. els vegans també eviten objectes i peces d'origen animal.

Aprimar-se

Dins la dietètica podem parlar del procés d'aprimar-se, que consisteix en la pèrdua de pes corporal per al benestar d'un individu, mitjançant l'activitat física i l'alimentació sana.

Celíacs / Sense gluten

La nutrició celíaca és la nutrició especial per a aquelles persones que no poden prendre gluten a la seva dieta alimentària. Els aliments que contenen gluten són els cereals com el blat, l'ordi, el sègol i possiblement la civada.

Conservació de PERFECT LINE ANSI 30 CAPS

Conservar en un lloc fresc i sec.

Formes Galèniques de PERFECT LINE ANSI 30 CAPS

Envàs de 30 càpsules.

Nutrients de PERFECT LINE ANSI 30 CAPS

Vitamina B6, 1.4 mg., 100 % VRN.

Crom, 40 mgc., 100 % VRN.

Posologies de PERFECT LINE ANSI 30 CAPS

Prendre 2 càpsules al dia.

Opinions de PERFECT LINE ANSI 30 CAPS

Encara no hi ha opinions sobre PERFECT LINE ANSI 30 CAPS - PINISAN

* Per opinar cal estar registrat
> Vull més informació de PERFECT LINE ANSI 30 CAPS

Nom

Cogonoms

Adreça

Codi Postal

Població

Província

País

Telèfon

Email*

Consulta

Antispam. Introdueix l'any actual en 4 xifres (YYYY):*

 

Aquest web utilitza cookies per obtenir dades estadístiques de la navegació dels usuaris. Si continues navegant considerem que n'acceptes l'ús. Més informació About Cookies X Tancar