Cistella: 0,00€
  • info@bio-farma.es
  • Transport gratuït a partir de 36,30€ Espanya
Cistella: 0,00€

MIX PASTÍS XOCOLATA 375 gr

Preu 4,84€
MIX PASTÍS XOCOLATA 375 gr - ORGRAN

  • EAN 720516021343
  • Disponibilitat Sense Stock
  • Fabricant ORGRAN
    Fabricant MIX PASTÍS XOCOLATA 375 gr: ORGRAN

    Orgran fabrica aliments nutricionals, sense gluten, sense llet, sense ou i sense llevat. Amb això, Orgran ens proporciona aliments dietètics naturals.

  • Compartir en

Hashtags per: MIX PASTÍS XOCOLATA 375 gr

 

Informació de MIX PASTÍS XOCOLATA 375 gr

Aquest i altres productes similars els trobareu a:

Dietètica

La dietètica estudia i tracta malalties relacionades amb la desnutrició o la malnutrició, la diabetis o la hipertensió. La dieta és lalimentació convenient a una persona, segons la seva feina o estat de salut.

Nutrició

La nutrició és el procés que té com a funció transformar i extreure els nutrients necessaris dels aliments que nosaltres consumim. A través del procés de nutrició, el nostre cos genera l'energia necessària per mantenir el nostre organisme i, per tant, desenvolupar les seves funcions.

Vegà

Les persones veganes exclouen de la seva dieta tota mena de carn o peix i qualsevol producte d'origen animal, és a dir, llet, ous, mel, formatge, mantega. els vegans també eviten objectes i peces d'origen animal.

Nutrició

Dins la dietètica a més de l'aprimament parlem també de nutrició. Una bona nutrició consisteix a ingerir una varietat d'aliments que ens donin els nutrients necessaris per mantenir-nos sans, sentir-nos bé i tenir energia.

Celíacs / Sense gluten

La nutrició celíaca és la nutrició especial per a aquelles persones que no poden prendre gluten a la seva dieta alimentària. Els aliments que contenen gluten són els cereals com el blat, l'ordi, el sègol i possiblement la civada.

Conservació de MIX PASTÍS XOCOLATA 375 gr

Segons indicacions d'envàs

Formes Galèniques de MIX PASTÍS XOCOLATA 375 gr

375 gr.

Posologies de MIX PASTÍS XOCOLATA 375 gr

Sense Gluten, Sense Blat, Sense Ou, Sense Llet, Sense Llevat, Sense Soja, Sense cacauet, Sense Fruits secs de closca, Sense Fructosa, Vegan, No GMO, Kosher

Opinions de MIX PASTÍS XOCOLATA 375 gr

Encara no hi ha opinions sobre MIX PASTÍS XOCOLATA 375 gr - ORGRAN

* Per opinar cal estar registrat
> Vull més informació de MIX PASTÍS XOCOLATA 375 gr

Nom

Cogonoms

Adreça

Codi Postal

Població

Província

País

Telèfon

Email*

Consulta

Antispam. Introdueix l'any actual en 4 xifres (YYYY):*

 

Aquest web utilitza cookies per obtenir dades estadístiques de la navegació dels usuaris. Si continues navegant considerem que n'acceptes l'ús. Més informació About Cookies X Tancar