Cistella: 0,00€
  • info@bio-farma.es
  • Transport gratuït a partir de 36,30€
Cistella: 0,00€

PROBIOTICSLIDER NATURLIDER 30 Vcaps

15,43€

Probioticslider Naturlider són preparats simbiòtics, és a dir, una barreja de probiòtics i prebiòtics, per la qual cosa són excel·lents en cas de prendre antibiòtics, o simplement, per regular la flora intestinal.

Ampliar informació

Afegir al carro Comprar
  • EAN 8435110851785
  • Disponibilitat En stoc
  • Fabricant NATURLIDER
    Fabricant PROBIOTICSLIDER NATURLIDER 30 Vcaps: NATURLIDER

    Naturlider té la seu a Madrid. Naturlider és fabricant i distribuïdor d'alimentació i complements alimenticis, suplements per a l'estat d'ànim, vitamines, productes de bellesa i salut. Els productes de la marca Naturlider són de gran qualitat. Naturlider, fabricant de confiança. Productes Naturlider professional a la nostra web.

  • Compartir en

Hashtags per: PROBIOTICSLIDER NATURLIDER 30 Vcaps

#Probiòtic
#Prebiòtic
#Simbiótic

Informació de PROBIOTICSLIDER NATURLIDER 30 Vcaps

Probioticslíder Naturlider, són un complement alimentari reconegut com a preparació simbiòtiques. La simbiosi es defineix com la barreja de probiòtics i prebiòtics

Els prebiòtics tenen la mateixa finalitat que els probiòtics, encara que utilitzant mecanismes d'acció diferents. Els lactobacils i els bífidobacteris són els gèneres principals sobre els quals els probiòtics poden incidir. En comparació amb els lactobacils, els bífidobacteris són més propenses a obtenir beneficis, probablement pel fet que els bífidobacteris resideixen en major nombre en el còlon humà que els lactobacils i tenen una major preferència pels oligosacàrids. Precisament a probioticslider, el gènere Bifidobacterium està representat amb tres espècies, per la qual cosa l'aportació prebiòtica en forma d'inulina és d'una gran coherència. El concepte de fibra admet diferents definicions i així es pot parlar de fibra dietètica, com el conjunt de carbohidrats no digeribles i lignina presents als aliments d'origen vegetal, o fibra funcional, consistent en carbohidrats aïllats, no digeribles, que tenen efectes beneficiosos en els éssers humans. La inulina es pot considerar un tipus de fibra funcional o prebiòtic. De fet, tots els prebiòtics són fibra, però no tota la fibra és prebiòtica. Perquè un complement alimentari sigui considerat com un prebiòtic, requereix de la suficient evidència científica per demostrar que: 

Resisteix l'acidesa gàstrica, la hidròlisi per enzims dels mamífers i no s'absorbeix al tracte gastrointestinal superior. 

És fermentat per la microfiora intestinal.

Estimula selectivament el creixement i/o l'activitat dels bacteris intestinals potencialment associats al benestar. 

Els potencials beneficis dels prebiòtics estan substancialment més limitats que els beneficis derivats del consum de fibra dietètica. A més, conté vitamina D que contribueix al funcionament normal del sistema immunitari.

Advertència

Els complements alimentaris no s'han d'utilitzar com a substitut d'una alimentació variada i equilibrada ni de manera sana. Les dones embarassades o en període de lactància i els nens han de consultar amb el metge abans de prendre aquest complement alimentari. El producte no s'ha de fer servir en cas d'hipersensibilitat o al·lèrgia a qualsevol dels components. La dosi diària expressament recomanada no ha de ser sobrepassada. Mantingueu aquest producte fora de l'abast dels nens.

Aquest i altres productes similars els trobareu a:

Sistema immunitari / probiòtics

El sistema immunològic és la defensa que té el nostre cos contra els organismes infecciosos i d'altres agents invasors. A través de la resposta immunitària, el sistema immunològic ataca els organismes i substàncies que envaeixen el cos i provoquen malalties.

Conservació de PROBIOTICSLIDER NATURLIDER 30 Vcaps

Conservar en un lloc fresc i sec

Formes Galèniques de PROBIOTICSLIDER NATURLIDER 30 Vcaps

Envàs de 30 càpsules vegetals

Nutrients de PROBIOTICSLIDER NATURLIDER 30 Vcaps

Vitamina D, 2.5 mgc., 50 % VRN.

Posologies de PROBIOTICSLIDER NATURLIDER 30 Vcaps

Es recomana la ingesta de 1 càpsula al dia, prendre abans del menjar

Opinions de PROBIOTICSLIDER NATURLIDER 30 Vcaps

Encara no hi ha opinions sobre PROBIOTICSLIDER NATURLIDER 30 Vcaps - NATURLIDER

* Per opinar cal estar registrat
> Vull més informació de PROBIOTICSLIDER NATURLIDER 30 Vcaps

Nom

Cogonoms

Adreça

Codi Postal

Població

Província

País

Telèfon

Email*

Consulta

Antispam. Introdueix l'any actual en 4 xifres (YYYY):*

 

Aquest web utilitza cookies per obtenir dades estadístiques de la navegació dels usuaris. Si continues navegant considerem que n'acceptes l'ús. Més informació About Cookies X Tancar