Cistella: 0,00€
 • info@bio-farma.es
 • Transport gratuït a partir de 36,30€ Espanya
Cistella: 0,00€

LLEVAT VERMELL D'ARRÒS AMB Q 10 ESTOIG 60 CAPSULES VEGETALS

Preu 19,90€
LLEVAT VERMELL D'ARRÒS AMB Q 10 ESTOIG 60 CAPSULES VEGETALS - NATURLIDER

El llevat vermell d'arròs Naturlider amb coenzim Q10 és hipolipemiant, redueix l'assimilació de colesterol i disminueix l'absorció del colesterol a l'intestí.

Ampliar informació

Afegir al carro Comprar
 • EAN 8435110852102
 • Disponibilitat En stoc
 • Fabricant NATURLIDER
  Fabricant LLEVAT VERMELL D'ARRÒS AMB Q 10 ESTOIG 60 CAPSULES VEGETALS: NATURLIDER

  Naturlider té la seu a Madrid. Naturlider és fabricant i distribuïdor d'alimentació i complements alimenticis, suplements per a l'estat d'ànim, vitamines, productes de bellesa i salut. Els productes de la marca Naturlider són de gran qualitat. Naturlider, fabricant de confiança. Productes Naturlider professional a la nostra web.

 • Compartir en

Hashtags per: LLEVAT VERMELL D'ARRÒS AMB Q 10 ESTOIG 60 CAPSULES VEGETALS

#Colesterol
 

Informació de LLEVAT VERMELL D'ARRÒS AMB Q 10 ESTOIG 60 CAPSULES VEGETALS

Què és i per a què serveix el llevat Vermell d'arròs amb coenzim Q10 de Naturlider?

El llevat vermell d'arròs Naturlider amb coenzim Q10 és hipolipemiant: la monacolina K que conté el Llevat vermell d'arròs, és un profàrmac que s'hidrolitza a l'organisme i es transforma en àcid mevinolínic, que és un anàleg estructural del 3-hidroxi-metil -glutarilo (HMG), per la qual cosa s'uneix a l'enzim HMG-CoA reductasa, bloquejant el pas de l'HMG a àcid meulònic, i en conseqüència inhibeix la síntesi endògena de colesterol en una de les primeres fases. Aquesta acció es troba reforçada a la fórmula pel seu contingut en Coenzim Q10.

El llevat vermell d'arròs naturlider amb coenzim Q10, redueix de l'assimilació de colesterol, a causa dels mucílags presents a les llavors de lli (3-9 % de mucílags). També disminueix l'absorció del colesterol a l'intestí: els fitoesterols tenen una estructura similar al colesterol, però l'organisme humà no els pot absorbir. De fet, quan aquestes substàncies són ingerides en el context d'una dieta normal, els fitoesterols interfereixen en l'absorció del colesterol a l'intestí humà, causant un descens en les concentracions de colesterol a la sang.

Quines són les propietats del llevat vermell d'arròs amb coenzim Q10 Naturlider?

Les propietats del llevat vermell d'arròs amb coenzim Q10 Naturlider són:

 • Hipolipemiant: la monacolina K que conté el Llevat vermell d'arròs, és un profàrmac que s'hidrolitza a l'organisme i es transforma en àcid mevinolínic, que és un anàleg estructural del 3-hidroxi-metil-glutaril (HMG), per la qual cosa s'uneix a la
  enzim HMG-CoA reductasa, bloquejant el pas de l'HMG a àcid meulònic, i en conseqüència inhibeix la síntesi endògena de colesterol en una de les primeres fases. Aquesta acció es troba reforçada a la fórmula pel seu contingut en Coenzim Q10.
 • Reducció de l'assimilació de colesterol: a causa dels mucílags presents a les llavors de lli (3-9 % de mucílags).
 • Disminució de l'absorció del colesterol a l'intestí: els fitoesterols tenen una estructura similar al colesterol, però l'organisme humà no els pot absorbir. De fet, quan aquestes substàncies són ingerides en el context d'una dieta normal, els fitoesterols interfereixen en l'absorció del colesterol a l'intestí humà, causant un descens  en les concentracions de colesterol a la sang.

En quins casos està indicat el Llevat vermell d'arròs amb coenzim Q10 Naturlider?

El llevat vermell d'arròs Naturlider amb coenzim Q10 està indicat en la prevenció del risc de malaltia coronària o amb valors alts de colesterol total i colesterol LDL. Es recomana a pacients amb hipercolesterolèmia primària juntament amb el tractament dietètic adequat, especialment quan la resposta a la dieta ia altres mesures no farmacològiques ha resultat insuficient.

Quina és la posologia del Llevat vermell d'arròs amb coenzim Q10 Naturlider?

Heu de prendre via oral una càpsula al dia, a la nit amb un got d'aigua.

Té contraindicacions el Llevat vermell d'arròs amb coenzim Q10 Naturlider?

Aquesta contraindicada en el cas de prendre estatines o fibrats. No es poden agafar conjuntament. També està contraindicada en el cas de dones embarassades i lactants i en infants menors de cinc anys.

Advertència

Els complements alimentaris no s'han d'utilitzar com a substitut d'una alimentació variada i equilibrada ni de manera sana. Les dones embarassades o en període de lactància i els nens han de consultar amb el metge abans de prendre aquest complement alimentari. El producte no s'ha de fer servir en cas d'hipersensibilitat o al·lèrgia a qualsevol dels components. La dosi diària expressament recomanada no ha de ser sobrepassada. Mantingueu aquest producte fora de l'abast dels nens.

Aquest i altres productes similars els trobareu a:

Salut

La nostra salut física i mental és molt important per al desenvolupament de les nostres activitats diàries. Gaudir de bona salut significa també no tenir afeccions o malalties.

Cura circulatòria / Cardiovascular

Per gaudir d'una bona salut, és molt important tenir cura del nostre sistema circulatori. Per tant, tenir bona circulació és importantíssim per evitar malalties.

Conservació de LLEVAT VERMELL D'ARRÒS AMB Q 10 ESTOIG 60 CAPSULES VEGETALS

Conservar en un lloc fresc i sec.

Formes Galèniques de LLEVAT VERMELL D'ARRÒS AMB Q 10 ESTOIG 60 CAPSULES VEGETALS

Càpsules vegetals.

Posologies de LLEVAT VERMELL D'ARRÒS AMB Q 10 ESTOIG 60 CAPSULES VEGETALS

VIA ORAL: Prendre una càpsula al dia, a la nit, amb un got daigua.

Opinions de LLEVAT VERMELL D'ARRÒS AMB Q 10 ESTOIG 60 CAPSULES VEGETALS

Encara no hi ha opinions sobre LLEVAT VERMELL D'ARRÒS AMB Q 10 ESTOIG 60 CAPSULES VEGETALS - NATURLIDER

* Per opinar cal estar registrat
> Vull més informació de LLEVAT VERMELL D'ARRÒS AMB Q 10 ESTOIG 60 CAPSULES VEGETALS

Nom

Cogonoms

Adreça

Codi Postal

Població

Província

País

Telèfon

Email*

Consulta

Antispam. Introdueix l'any actual en 4 xifres (YYYY):*

 

Aquest web utilitza cookies per obtenir dades estadístiques de la navegació dels usuaris. Si continues navegant considerem que n'acceptes l'ús. Més informació About Cookies X Tancar