Cistella: 0,00€
 • info@bio-farma.es
 • Transport gratuït a partir de 36,30€
Cistella: 0,00€

ENZIM LACTASA NATURLIDER 5000 FCC 60 Vcaps

15,40€ En oferta

L'enzim lactasa de Naturlider ajuda a pair la lactosa a aquelles persones amb intolerància a la lactosa. En ajudar a pair la lactosa disminueix els gasos o flatulència, la inflor, la diarrea i altres problemes relacionats amb la digestió dels lactis.

Ampliar informació

Afegir al carro Comprar
 • EAN 8435110851495
 • Disponibilitat En stoc
 • Fabricant NATURLIDER
  Fabricant ENZIM LACTASA NATURLIDER 5000 FCC 60 Vcaps: NATURLIDER

  Naturlider té la seu a Madrid. Naturlider és fabricant i distribuïdor d'alimentació i complements alimenticis, suplements per a l'estat d'ànim, vitamines, productes de bellesa i salut. Els productes de la marca Naturlider són de gran qualitat. Naturlider, fabricant de confiança. Productes Naturlider professional a la nostra web.

 • Compartir en

Hashtags per: ENZIM LACTASA NATURLIDER 5000 FCC 60 Vcaps

#Intolerància lactosa

Informació de ENZIM LACTASA NATURLIDER 5000 FCC 60 Vcaps

Què és i per a què serveix l'Enzim Lactasa Naturlider 5000 FCC?

L'enzim lactasa de Naturlider és un complement alimentari que converteix la lactosa en glucosa i galactosa, això fa possible que les persones amb intolerància a la lactosa, amb aquest complement alimentari no tinguin problema.

L'enzim lactasa de Naturlider en ajudar a digerir la lactosa disminueix els gasos, la inflor, la diarrea i problemes associats a la digestió dels lactis i els seus derivats.

La lactosa és un sucre, naturalment present en productes lactis. És digerit per l'enzim lactasa en glucosa i galactosa, que són absorbits al torrent sanguini. Les persones amb intolerància a la lactosa, no tenen aquest enzim i com a resultat són incapaços de digerir la lactosa per complet. Si no es digereix, la lactosa arriba a l'intestí gruixut on es degrada per la microflora. Els subproductes resultants poden causar símptomes d'intolerància a la lactosa que inclouen diarrea, rampes abdominals, flatulència i nàusees. Quan les persones intolerants a la lactosa deixen de consumir productes lactis, la seva ingesta de calci tendeix a ser més baix, cosa que pot posar la seva salut òssia en risc.
Al voltant del 50% de la població mundial és intolerant a la lactosa, cosa que significa que no poden prendre llet o consumir productes lactis sense experimentar aquests símptomes incòmodes.
La lactasa d'Aspergillus oryzae té una alta activitat a pH baix (pH 3.5 - 5.5), cosa que la fa particularment adequada per digerir lactosa a l'estómac. L'ús d'aquest enzim per degradar la lactosa està ben establert, tant científicament com comercial.
Quines indicacions té l'enzim lactasa Naturlider?

L'Enzim Lactasa Naturlide resta indicat per ajudar a eliminar molèsties associades a la intolerància a la lactosa com inflor, gasos, diarrea i rampes abdominals que ocorren després de consumir productes lactis.

Quins són els ingredients de l'Enzim Lactasa 5000 Naturlider?

 • Els ingredients de l'enzim Lactasa 5000 Naturlider són:
 • Agents de càrrega (cel·lulosa microcristal·lina i calci fosfat dihidrat),
 • Agent de recobriment (hidroxipropilmetilcel·lulosa*),
 • Tolerasa™ L (ß-galactosidasa/ Lactasa (Aspergillus oryzae, 5000 ALU)) 50 mg,
 • Antiaglomerant (estearat de magnesi),
 • Aigua purificada
 • Gelificant (goma gellan*)

L'enzim Lactasa Naturlider té interaccions, efectes secundaris o contraindicacions?
Consulteu el professional en cas d'embaràs o lactància, si esteu en tractament amb medicació o presenteu unes condicions
mèdiques especials.
La intolerància a la lactosa i l'al·lèrgia a la proteïna present a la llet són dos problemes diferents amb tractament diferent.
Quin és el consum diari recomanat d'Enzima Lactasa Naturlider?

El consum diari recomanat de l'Enzim Lactasa Naturlider és d'una càpsula al dia, i se'n poden prendre dues si el menjar aporta una quantitat significativa de lactis. No excedir 3 càpsules diàries.
Prendre 1 càpsula abans d'un àpat que contingui productes amb lactosa. Una càpsula equival a la digestió d´un got de llet sencera (240 ml).

Advertència

Els complements alimentaris no s'han d'utilitzar com a substitut d'una alimentació variada i equilibrada ni de manera sana. Les dones embarassades o en període de lactància i els nens han de consultar amb el metge abans de prendre aquest complement alimentari. El producte no s'ha de fer servir en cas d'hipersensibilitat o al·lèrgia a qualsevol dels components. La dosi diària expressament recomanada no ha de ser sobrepassada. Mantingueu aquest producte fora de l'abast dels nens.

Aquest i altres productes similars els trobareu a:

Salut

La nostra salut física i mental és molt important per al desenvolupament de les nostres activitats diàries. Gaudir de bona salut significa també no tenir afeccions o malalties.

Cura digestiva

Cuidar la nostra salut també implica mantenir un bon estat digestiu és important perquè ens puguem sentir bé.

Conservació de ENZIM LACTASA NATURLIDER 5000 FCC 60 Vcaps

Conservar en un lloc fresc i sec

Formes Galèniques de ENZIM LACTASA NATURLIDER 5000 FCC 60 Vcaps

Càpsules vegetals.

Posologies de ENZIM LACTASA NATURLIDER 5000 FCC 60 Vcaps

Es recomana la ingesta de 1 càpsula abans de la ingestió de productes amb lactosa.

1 càpsula equival a la digestió d'un got de llet sencera (240 ml)

Opinions de ENZIM LACTASA NATURLIDER 5000 FCC 60 Vcaps

Encara no hi ha opinions sobre ENZIM LACTASA NATURLIDER 5000 FCC 60 Vcaps - NATURLIDER

* Per opinar cal estar registrat
> Vull més informació de ENZIM LACTASA NATURLIDER 5000 FCC 60 Vcaps

Nom

Cogonoms

Adreça

Codi Postal

Població

Província

País

Telèfon

Email*

Consulta

Antispam. Introdueix l'any actual en 4 xifres (YYYY):*

 

Aquest web utilitza cookies per obtenir dades estadístiques de la navegació dels usuaris. Si continues navegant considerem que n'acceptes l'ús. Més informació About Cookies X Tancar