Cistella: 0,00€
  • info@bio-farma.es
  • Transport gratuīt a partir de 36,30€
Cistella: 0,00€

CANDISYN 30 CĀPSULES VEGETALS

32,85€ En oferta

Candisyn de Naturlider és un complement alimentari que de manera natural ens ajuda a combatre la candidiasi, cāndida o fongs vaginals.

Ampliar informaciķ

Afegir al carro Comprar
  • EAN 8435110851747
  • Disponibilitat En stoc
  • Fabricant NATURLIDER
    Fabricant CANDISYN 30 CĀPSULES VEGETALS: NATURLIDER

    Naturlider té la seu a Madrid. Naturlider és fabricant i distribuīdor d'alimentaciķ i complements alimenticis, suplements per a l'estat d'ānim, vitamines, productes de bellesa i salut. Els productes de la marca Naturlider sķn de gran qualitat. Naturlider, fabricant de confianįa. Productes Naturlider professional a la nostra web.

  • Compartir en

Hashtags per: CANDISYN 30 CĀPSULES VEGETALS

#Fongs vaginals
#Candida
#Candidiasi

Informaciķ de CANDISYN 30 CĀPSULES VEGETALS

Quč és i per a quč serveix Candisyn de Naturlider?

Candisyn de Naturlider conté extractes de plantes, triglicčrids de cadena mitjana, ferments lāctics com lactobacillus rhamnosus i Lactobacillus acidophilus que contribueixen a restablir la flora vaginal en el cas de candidiasi o cāndida, o com a preventiu si es prenen antibiōtics. Candysin Naturlider és un excelˇlent probiōtic en el cas de fongs vaginals.

Quins sķn els ingredients de Candisyn de Naturlider?

Els ingredients de Candisyn de Naturlider, per tres cāpsules sķn:
MCT Cadena mitjana de triglicčrids (Triglicčrids de cadena mitjana de l'oli de palmiste, xarop de glucosa, caseīnat (llet), fosfat de dipotassi, fosfat tricālcic) 799,98 mg, VGA-1 (gluten i soja) (Lactobacillus rhamnosus + ) (≥ 100*109 ufc/g) 300 mg, agent de recobriment (Hidroxipropilmetilcelˇlulosa*), extracte sec de Pau d'Arc (Tabebuia
avellanedae, escorįa, rātio 4:1) 300 mg, extracte sec d'Orenga (Origanum vulgare, herba, rātio 5:1) 300 mg, extracte sec
de Clau (Eugenia caryophyllata, flor, rātio 10:1) 150 mg, agent de cārrega (Celˇlulosa microcristalˇlina), antiaglomerant (Estearat
de magnesi), aigua purificada*, agent de cārrega (Calci Fosfat Dihidrat) i gelificant (Goma Gellán*).
*Components de la cāpsula.
Quins beneficis té prendre Candisyn de Naturlider?
Candisyn de Naturlider estā recomanat per a infeccions per llevats (Candidiasi).
Ajuda a restablir lequilibri de la flora contra la presčncia de cāndides i altres micosis de lintestí, de la pell o polisistčmiques.
Els components de Candisyn tenen poder antifúngic, antibiōtic, analgčsic, antioxidant, cicatritzant, antiinflamatori tant de les mucoses com dels músculs, immunoestimulants i restauradors de les mucoses.
Quines sķn les característiques de candisy de Naturlider?

Les característiques de Candisyn de Naturlider sķn:
És una combinaciķ d'ingredients naturals que han estat estudiats i reconeguts per la seva eficācia en el tractament de la candidiasi.
Els ingredients de la fķrmula tenen un efecte antifúngic, antibiōtic, antioxidant i enfortidor del sistema immunitari, efectes necessaris per combatre la candidiasi.
Té efectes secundaris, interaccions o contraindicacions Candysin de Naturlider?
Consulteu el professional en cas d'embarās o lactāncia, si esteu en tractament amb medicaciķ o presenteu unes condicions mčdiques especials.
El consum de MCT és segur, i només si es consumeixen dosis elevades (més grans de 30 grams) poden causar trastorns gastrointestinals. En combinar-los amb hidrats de carboni es redueixen aquests efectes secundaris. Les persones amb diabetis malament. Pel seu contingut a Pau d'arc, és recomanable realitzar tractaments discontinus: fins a 1 mes i descansar 2 setmanes abans d'una nova presa. Els casos de toxicitat sempre s'han relacionat amb la presa de productes a base de compostos aīllats de l'escorįa, i no amb la droga. Tenint en compte algunes experičncies en rosegadors, no s'ha d'administrar durant l'embarās per perill d'avortament i teratogenicitat. També es recomana no prescriure'l durant la lactāncia. Els pacients que es troben en tractament anticoagulant o antiagregant plaquetari s'han d'abstenir d'ingerir aquest producte sense consulta prčvia amb un facultatiu, ja que les naftoquinones poden incrementar aquest efecte. El seu consum simultani amb immunosupressors pot accentuar aquest darrer efecte. D'altra banda, la combinaciķ de compostos sulfurats presents en algunes plantes (per exemple all, herba mat) promouen una base catalítica per a la transformaciķ de lapachol a ß-lapachona.
Els pacients que consumeixen lapacho poden tenir una coloraciķ més fosca de l'orina.
Per l'efecte antiagregant plaquetari del Clau podria augmentar el risc de sagnat si es pren concomitantment amb anticoagulants i que pot produir un fals augment en les concentracions de fenitoīna. No obstant aixō, aquestes interaccions teōriques no interfereixen en el seu ús tradicional com a antisčptic en forma d'esbandidas bucals.

Advertčncia

Els complements alimentaris no s'han d'utilitzar com a substitut d'una alimentaciķ variada i equilibrada ni de manera sana. Les dones embarassades o en període de lactāncia i els nens han de consultar amb el metge abans de prendre aquest complement alimentari. El producte no s'ha de fer servir en cas d'hipersensibilitat o alˇlčrgia a qualsevol dels components. La dosi diāria expressament recomanada no ha de ser sobrepassada. Mantingueu aquest producte fora de l'abast dels nens.

Aquest i altres productes similars els trobareu a:

Salut

La nostra salut física i mental és molt important per al desenvolupament de les nostres activitats diāries. Gaudir de bona salut significa també no tenir afeccions o malalties.

Cura Sistema Urinari

La funciķ principal del sistema urinari és eliminar toxines i l'excés de líquid del nostre organisme. Els ronyons sķn els encarregats de netejar la nostra sang i sķn molt importants per mantenir una bona salut.

Salut de la Dona

La salut de tota dona ha de comenįar per tenir un bon estat físic i emocional. La salut de tota dona és primordial per a ella mateixa; una bona salut comenįaria amb una bona higiene personal, fer exercici físic, tenir cura de l'alimentaciķ, una bona higiene dental, tenir cura de la salut sexual i reproductiva.

Alˇlčrgens de CANDISYN 30 CĀPSULES VEGETALS

Conté soja

Conté Llet

Conté gluten

Conservaciķ de CANDISYN 30 CĀPSULES VEGETALS

Conservar en un lloc fresc i sec

Formes Galčniques de CANDISYN 30 CĀPSULES VEGETALS

Envās de 30 cāpsules vegetals

Posologies de CANDISYN 30 CĀPSULES VEGETALS

Prendre de 2 a 3 cāpsules al dia

Opinions de CANDISYN 30 CĀPSULES VEGETALS

Encara no hi ha opinions sobre CANDISYN 30 CĀPSULES VEGETALS - NATURLIDER

* Per opinar cal estar registrat
> Vull més informaciķ de CANDISYN 30 CĀPSULES VEGETALS

Nom

Cogonoms

Adreįa

Codi Postal

Poblaciķ

Província

País

Telčfon

Email*

Consulta

Antispam. Introdueix l'any actual en 4 xifres (YYYY):*

 

Aquest web utilitza cookies per obtenir dades estadístiques de la navegaciķ dels usuaris. Si continues navegant considerem que n'acceptes l'ús. Més informaciķ About Cookies X Tancar