Cistella: 0,00€
 • info@bio-farma.es
 • Transport gratuīt a partir de 36,30€
Cistella: 0,00€

BERBERINA 60 CĀPUSLES VEGETALS

29,40€

Berberina de Naturlider, és un complement alimentari que s'utilitza per controlar els nivells de sucre a la sang i el colesterol, així mateix també s'utilitza per tractar la diarrea.

Ampliar informaciķ

Afegir al carro Comprar
 • EAN 8435110851716
 • Disponibilitat En stoc
 • Fabricant NATURLIDER
  Fabricant BERBERINA 60 CĀPUSLES VEGETALS: NATURLIDER

  Naturlider té la seu a Madrid. Naturlider és fabricant i distribuīdor d'alimentaciķ i complements alimenticis, suplements per a l'estat d'ānim, vitamines, productes de bellesa i salut. Els productes de la marca Naturlider sķn de gran qualitat. Naturlider, fabricant de confianįa.

 • Compartir en

Hashtags per: BERBERINA 60 CĀPUSLES VEGETALS

#Tensiķ arterial
#Diabetis
#Colesterol

Informaciķ de BERBERINA 60 CĀPUSLES VEGETALS

Quč és i per a quč serveix la Berberina de Naturlider?

Berberina de Naturlider, s'utilitza com a medicament natural per disminuir els triglicčrids, el nivell de colesterol total circulant i del colesterol-LDL.

La berberina de Naturlider és capaį de reduir els nivells de glucosa i hemoglobina glucosilada (també glicosilada o glicada): parāmetre bioquímic que ajuda en el maneig i control de l'evoluciķ de la diabetis.

La berberina exerceix una acciķ vasodilatadora, cosa que provoca una disminuciķ de la tensiķ arterial, per aixō a la berberina també se li atribueix un efecte hipotensor.

Quins sķn els ingredients de berberina de Naturlider?

Els ingredients de Berberina de Naturlider per tres cāpsules sķn:

 • Extracte sec d'Agracejo (Berberis vulgaris, arrel, 97% Berberina) 1500 mg.
 • Agent de recobriment (hidroxipropilmetilcelˇlulosa*),
 • Agent de cārrega (midķ de patata)
 • Aigua purificada*
 • Gelificant (goma gellan*)
 • Picolinat de crom 150 μg.
 • Crom18,75 ĩg46,87 %
  Fķrmula que conté extracte de Agracejo, aportant un 97% de Berberina i Crom, ingredients seleccionats per aconseguir de forma sinčrgica la māxima eficācia.
  Conté com a agent de cārrega Midķ de Patata, substāncia que es troba en multitud d'aliments, com l'arrōs o els cereals, encara que gairebé sempre ho associem a les patates. Científicament, es tracta d'un polisacārid vegetal assimilable per el cos humā, cosa que el converteix en un element de presčncia imprescindible a la nostra dieta. A més, presenta els següents beneficis davant d'altres excipients:
  - Major nutriciķ: quan parlem de la patata com un aliment nutritiu, estem destacant la seva aportaciķ en forma d'hidrats de carboni, és a dir, el midķ, aporta potassi, magnesi, vitamina A i compostos antioxidants, entre d'altres.
  - Estimula el sistema immune.
  - Efecte laxant: el midķ provoca un augment de la massa fecal, a causa del creixement bacteriā, fet que es tradueix en un efecte beneficiķs que ajudarā a anar millor al bany.
  - Bona absorciķ de glucosa a l'intestí: entre altres dels beneficis del midķ contingut a les patates trobem l'eficaį absorciķ de glucosa que es produeix al nostre intestí.
  Fķrmula en cāpsules vegetals.
  Sense Gluten i sense Lactosa

Té interaccions, efectes secundaris o contraindicacions Berberina de Naturlider?
Consulteu el professional en cas d'embarās o lactāncia, si esteu en tractament amb medicaciķ o presenteu unes condicions mčdiques especials.
Contraindicat en embarās, lactāncia, nens. Obstrucciķ de les vies biliars.
No s'han descrit fenōmens tōxics relacionats amb l'agraīment, perō la majoria d'autors coincideixen en la necessitat de tenir precauciķ en el seu ús davant de la potencial toxicitat deguda a la presčncia d'alcaloides. Estā ben establerta la toxicitat de la berberina com a alcaloide purificat: en dosis de fins a 0,5 g és ben tolerada.
La ingestiķ accidental de més de 0,5 g de berberina es manifesta per mitjā de nāusees, diarrea, epistaxi i nefritis hemorrāgica.
En un estudi clínic (Yin et al), el 34,5% dels pacients amb diabetis tipus 2 que es van tractar amb berberina (500 mg tres cops/dia) durant 13 setmanes van mostrar efectes secundaris transitoris gastrointestinals, diarrea, restrenyiment, flatulčncia i molčsties abdominals. No obstant aixō, no es van observar canvis significatius en els enzims hepātics i la creatinina.
En trasplantats de ronyķ i de cor s'ha observat que la berberina augmenta la concentraciķ de ciclosporina en un 25%.
En un estudi, l'administraciķ concomitant va permetre reduir entre 25 i 100 mg/dia la dosi de ciclosporina.

Advertčncia

Els complements alimentaris no s'han d'utilitzar com a substitut d'una alimentaciķ variada i equilibrada ni de manera sana. Les dones embarassades o en període de lactāncia i els nens han de consultar amb el metge abans de prendre aquest complement alimentari. El producte no s'ha de fer servir en cas d'hipersensibilitat o alˇlčrgia a qualsevol dels components. La dosi diāria expressament recomanada no ha de ser sobrepassada. Mantingueu aquest producte fora de l'abast dels nens.

Aquest i altres productes similars els trobareu a:

Salut

La nostra salut física i mental és molt important per al desenvolupament de les nostres activitats diāries. Gaudir de bona salut significa també no tenir afeccions o malalties.

Nutriciķ

La nutriciķ és el procés que té com a funciķ transformar i extreure els nutrients necessaris dels aliments que nosaltres consumim. A través del procés de nutriciķ, el nostre cos genera l'energia necessāria per mantenir el nostre organisme i, per tant, desenvolupar les seves funcions.

Diabčtics

La nutriciķ diabčtica és aquella que estā especialment elaborada per a les persones diabčtiques encara que aixō no exclou que no la pugui prendre tothom; la particularitat que té és que sķn aliments sense sucres.

Conservaciķ de BERBERINA 60 CĀPUSLES VEGETALS

Mantenir en un lloc fresc i sec, allunyat de la llum.

Formes Galčniques de BERBERINA 60 CĀPUSLES VEGETALS

Cāpsules vegetals.

Nutrients de BERBERINA 60 CĀPUSLES VEGETALS

Crom, 18.75 mgc., 46.87 % VRN.

Posologies de BERBERINA 60 CĀPUSLES VEGETALS

Es recomana la ingesta de 1 a 3 cāpsules al dia.

Opinions de BERBERINA 60 CĀPUSLES VEGETALS

Encara no hi ha opinions sobre BERBERINA 60 CĀPUSLES VEGETALS - NATURLIDER

* Per opinar cal estar registrat
> Vull més informaciķ de BERBERINA 60 CĀPUSLES VEGETALS

Nom

Cogonoms

Adreįa

Codi Postal

Poblaciķ

Província

País

Telčfon

Email*

Consulta

Antispam. Introdueix l'any actual en 4 xifres (YYYY):*

 

Aquest web utilitza cookies per obtenir dades estadístiques de la navegaciķ dels usuaris. Si continues navegant considerem que n'acceptes l'ús. Més informaciķ About Cookies X Tancar