Cistella: 0,00€
  • info@bio-farma.es
  • Transport gratuït a partir de 36,30€
Cistella: 0,00€

Higiene i Cura


La higiene personal és la manera com ens cuidem. Això inclou banyar-nos o dutxar-nos, raspallar-nos les dents, netejar-nos mans, ungles, peus, cuidar la nostra higiene íntima, netejar i raspallar els nostres cabells.


El nostre cos està en contacte amb milions de gèrmens i virus externs que podrien emmalaltir-nos, per això, cal cuidar la nostra higiene personal. Per cuidar la nostra higiene personal hem de fer ús de gels corporals, higiene íntima, sabons específics per a les mans. 

Per a la neteja dels cabells és important utilitzar xampús específics, cada persona té un tipus de pèl diferent i utilitzar l'adequat és el que farà que lluïm un pèl preciós, així mateix és bo utilitzar les màscares capil·lars per mantenir-lo hidratat. 

També forma part de la higiene mantenir la nostra pell hidratada amb l'ús de cremes hidratants ja sigui facials per a la cura de la pell delicada de la nostra cara com a corporals per al nostre cos.


 

Aquest web utilitza cookies per obtenir dades estadístiques de la navegació dels usuaris. Si continues navegant considerem que n'acceptes l'ús. Més informació About Cookies X Tancar