Cistella: 0,00€
  • info@bio-farma.es
  • Transport gratuït a partir de 36,30€
Cistella: 0,00€

ONAGRA OLI 450 Perles 515 mg

35,36€

  • EAN 8436012940317
  • Disponibilitat Sota comanda
  • Fabricant DRASANVI
    Fabricant ONAGRA OLI 450 Perles 515 mg: DRASANVI

    Drasanvi és una empresa espanyola, fa dues dècades que treballa en el seu compromís amb la salut i el benestar. Drasanvi desenvolupa, produeix i comercialitza suplements alimentaris i esportius, cosmètica ecològica i alimentació bio. Marca líder Drasanvi.

  • Compartir en

Hashtags per: ONAGRA OLI 450 Perles 515 mg

Informació de ONAGRA OLI 450 Perles 515 mg

Advertència

Els complements alimentaris no s'han d'utilitzar com a substitut d'una alimentació variada i equilibrada ni de manera sana. Les dones embarassades o en període de lactància i els nens han de consultar amb el metge abans de prendre aquest complement alimentari. El producte no s'ha de fer servir en cas d'hipersensibilitat o al·lèrgia a qualsevol dels components. La dosi diària expressament recomanada no ha de ser sobrepassada. Mantingueu aquest producte fora de l'abast dels nens.

Aquest i altres productes similars els trobareu a:

Salut

La nostra salut física i mental és molt important per al desenvolupament de les nostres activitats diàries. Gaudir de bona salut significa també no tenir afeccions o malalties.

Vitamines i minerals

Les vitamines són nutrients molt importants per al nostre organisme. Les vitamines participen en nombroses funcions vitals de l'organisme. Són primordials per al metabolisme, el desenvolupament i el creixement normals i per a la regulació del funcionament de les cèl·lules. Els minerals també són indispensables per a diferents funcions de l'organisme com la formació d'ossos i cèl·lules sanguínies, el desenvolupament del sistema nerviós, la producció d'hormones i l'activitat dels òrgans.

Salut de la Dona

La salut de tota dona ha de començar per tenir un bon estat físic i emocional. La salut de tota dona és primordial per a ella mateixa; una bona salut començaria amb una bona higiene personal, fer exercici físic, tenir cura de l'alimentació, una bona higiene dental, tenir cura de la salut sexual i reproductiva.

Al·lèrgens de ONAGRA OLI 450 Perles 515 mg

Sense Al·lergògens

Conservació de ONAGRA OLI 450 Perles 515 mg

Conservar en un lloc fresc i sec

Formes Galèniques de ONAGRA OLI 450 Perles 515 mg

Envàs de 450 perles de 705 mg

Nutrients de ONAGRA OLI 450 Perles 515 mg

Vitamina E, 15 mg., 125 % VRN.

Posologies de ONAGRA OLI 450 Perles 515 mg

L'Oli d'Onagra s'extreu per expressió en fred. Un valuós oli ric en Àcids Grassos essencials (Àcid Linolèic i Àcid Gamma-Linolènic)

Utilització: Consumir tres perles al dia, repartides en els àpats principals

Opinions de ONAGRA OLI 450 Perles 515 mg

Encara no hi ha opinions sobre ONAGRA OLI 450 Perles 515 mg - DRASANVI

* Per opinar cal estar registrat
> Vull més informació de ONAGRA OLI 450 Perles 515 mg

Nom

Cogonoms

Adreça

Codi Postal

Població

Província

País

Telèfon

Email*

Consulta

Antispam. Introdueix l'any actual en 4 xifres (YYYY):*

 

Aquest web utilitza cookies per obtenir dades estadístiques de la navegació dels usuaris. Si continues navegant considerem que n'acceptes l'ús. Més informació About Cookies X Tancar